Стабилније верзије за преглед Виндовс 11 стижу на бета канал

 Виндовс 11 бета канал

Виндовс Инсајдери на Бета каналу (који је други најстабилнији канал програма Виндовс Инсидер) ће ускоро добити први укус следећег великог ажурирања за Виндовс 11 Мицрософт.

Као што вероватно знате, Виндовс Инсидер програм је дизајниран за кориснике и предузећа заинтересована за рани приступ предстојећим функцијама. Програм Виндовс Инсидер тренутно укључује три канала (нивоа спремности) – Дев Цханнел (брзо звоно), Бета канал (споро звоно) и Релеасе Превиев.

Тренутно је Виндовс 11 преглед доступан за оне део Дев Цханнел програма Инсидер. За разлику од друга два канала, Дев Цханнел вам даје приступ новим побољшањима чим буду спремни за јавни преглед, али верзије у Дев Цханнел-у су генерално погрешне.



На пример, грешка у Виндовс 11 Буилд 22000.71 , који је објављен ове недеље, могао би да сруши Филе Екплорер (екплорер.еке) и траку задатака ако кликнете на прозор календара да бисте отворили центар за обавештења. До пада Екплорер.еке долази када је функција Фоцус Ассист искључена.

Према Службеници Мајкрософта , технолошки гигант сада планира да испоручи верзију за преглед Виндовс 11 на Бета канал касније овог месеца. Поред прве верзије бета канала, која ће вероватно бити углађенија од верзија тренутно доступних на Дев Цханнел-у, такође очекујемо званичне ИСО слике.

За разлику од Дев Цханнел-а, Бета канал ће понудити рани приступ свим новим функцијама Виндовс 11 и ове верзије ће бити мање ризичне. Међутим, постоји квака – нове верзије на Бета каналу неће бити пуштане тако често као на Дев Цханнел-у и нека побољшања ће у почетку недостајати.

Ако желите да приступите новијим функцијама, али не желите да се бавите критичним грешкама, Бета канал је за вас.

Виндовс 11 РТМ

Верује се да је Виндовс 11 Буилд 22000 верзија РТМ (објављивање произвођачу).

 Виндовс 11 верзија

РТМ Буилд 22000 са кумулативним ажурирањем (.51)

Мицрософт је недавно финализирао Буилд 22000, који је језгро оперативног система Виндовс 11, као РТМ кандидата. иВдовс Инсидерс тренутно тестирају кумулативне исправке за оперативни систем и ОЕМ-ови су већ добили преглед, али ће неки делови бити испоручени касније.

Уз помоћ повратних информација и података телеметрије од Виндовс Инсајдера, Мицрософт сада покушава да углади искуство пре него што коначну верзију пренесе на уређаје у продукцијском (не-Инсајдерском) каналу

Виндовс 11 ће наставити да се развија уз побољшања квалитета баш као што је то урадио Цреаторс Упдате, тако да можете очекивати побољшања квалитета и подршку за Андроид апликације и Мицрософт Теамс апликацију за ћаскање у предстојећим верзијама.

Популар Постс