Шта је следеће за Мицрософтов Виндовс 10 у 2020

  Виндовс 10Кс десктоп

Следећа два ажурирања за Виндовс 10, кодних назива „20Х1′ и „20Х2′, одражавају Мицрософтов нови приступ да се главна издања функција подели на два. Прво ажурирање „20Х1′ би било потпуно ажурирање са новим функцијама, а друго ажурирање године ће садржати само побољшања.

Већ смо имали прво мање издање Виндовс 10 „Ажурирање за новембар 2019.“ прошле године и сада се радујемо наредна два издања у 2020.

Поред два нова ажурирања за Виндовс 10, Мицрософт ради на новој верзији оперативног система под називом „Виндовс 10Кс“. Ево шта до сада знамо о Мицрософтовим будућим плановима за Виндовс.Виндовс 10 20Х1 „Ажурирање за мај 2020.“

За разлику од ажурирања за новембар 2019., постоји велики избор побољшања и нових додатака у Виндовс 10 20Х1, такође познатом као верзија 2004 и ажурирање за мај 2020.

У овом тренутку са још месец дана до објављивања, Виндовс 10 Маи 2020 Упдате делује стабилно и глатко. Ипак, још увек има довољно времена да Мицрософт реши све ретке проблеме са компатибилношћу у последњем тренутку.

Тхе назив „Ажурирање за мај 2020.“ је недавно примећен у најновијим верзијама за преглед, а очекује се и да ће Мицрософт објавити ажурирање у мају.

Предстојеће ажурирање функција 20Х1 ће се фокусирати на суштинска побољшања и побољшања квалитета, укључујући побољшања постојећих функција као што је „Ресетуј овај рачунар“.

  Ресетујте ову ПЦ страницу

Од априла, ажурирање за Виндовс 10 верзију 2004 укључује побољшања перформанси, ново Цортана искуство, ВСЛ 2, ажурирано искуство таблета, нову страницу опционих ажурирања, побољшану компатибилност драјвера, смањену употребу ЦПУ-а и диска, нове иконе апликација, две нове функције у Таск Манагер-у, и још.

Ако ово ажурирање функције буде у складу са Мицрософтовим уобичајеним распоредом, оно ће пасти крајем априла или почетком маја.

Предстојеће најаве Мицрософтовог инсајдерског тима пружиће додатне наговештаје о тачном временском оквиру његовог објављивања.

Ажурирање за Виндовс 10 20Х2

Након издања ажурирања 20Х1, радујемо се мањој закрпи 20Х2. Од априла 2020., чини се да је предстојеће ажурирање функција 20Х2 фокусирано само на побољшања квалитета, али ће бити и неколико нових функција.

Постоји неколико потенцијалних карактеристика из недавних верзија које су интригантне. На пример, Виндовс Сеарцх добија нови алгоритам који ће јој омогућити да покрене процес индексирања када не користите активно рачунар.

  Контроле јачине звука у оперативном систему Виндовс 10

У овом ажурирању ћемо такође видети низ мањих подешавања различитих елемената корисничког интерфејса. Привремене бета верзије такође су избациле додатне наговештаје о томе шта долази ове или следеће године. На пример, Мицрософт је почео да ради на свом новом функција траке задатака контроле јачине звука , савремени алат за управљање дисковима , и Планови уклањања контролне табле .

Предстојеће верзије прегледа ће пружити додатне наговештаје о томе шта долази и наставићемо да их детаљно покривамо.

Виндовс 10Кс

  Виндовс 10Кс на МацБоок-у

Како се Мицрософт креће ка лансирању Сурфаце Нео уређаја са два екрана, Мицрософт сада активно тестира Виндовс 10Кс у својој интерној грани.

У ствари, најновија верзија за преглед Виндовс 10 укључује референце на функције 10Кс као што је нови Контролни центар.

Према првобитном распореду, очекује се да ће Виндовс 10Кс постати доступан за Сурфаце Нео уређаје касније ове године.

Вреди напоменути да ћете моћи да покренете двоструко Виндовс 10 Про/Хоме и Виндовс 10Кс на свом традиционалном уређају помоћу алата треће стране. Арома лаптопа 10Кс се такође развија, али неће бити објављена до следеће године.

Популар Постс