Шта је побољшано у Интеловом ажурирању управљачког програма за ГПУ за Виндовс 10 из марта 2021

 Интел ажурирање за Виндовс 10

Интел је сада почео са увођењем ажурирања графичког драјвера у марту 2021. за Виндовс 10 верзију 20Х2, верзију 2004 и старије. Интел ГПУ драјвер верзија 27.20.100.9316 је друго ажурирање у години и долази са дугачком листом побољшања и исправки за све.

Интел ДЦХ верзија 27.20.100.9316 не додаје подршку за нове узбудљиве функције или нове игре и фокус је углавном на Ксе графики. На пример, има поправљено уско грло у перформансама за 3ДМарк Месх Схадер функцију, ДаВинци Ресолве и друге проблеме примећене у Том Цланци'с Раинбов Сик Сиеге

Циберпунк 2077 такође добија побољшања у овом издању, укључујући боље перформансе при покретању играња на Ксе и Ксе Мак графици. Још једна грешка је исправљена где се Баттлефиелд 4 руши када се мењају одложена подешавања Анти-алиасинг.Друге исправке у Интел графичком драјверу 27.20.100.9316

  • Исправљени падови/кашњења примећени у Цалл оф Дути: Модерн на Виндовс 10 верзији 1709+ са ДирецтКс 12. Интел је такође исправио графичке аномалије у Цалл оф Дути: Модерн Варфаре, али ова исправка се односи само на Ксе ГПУ-ове.
  • Исправљен црни екран примећен у Дирт Ралли-у.
  • Исправљени мањи графички проблеми у Тхе Витцхер 3 и Талос Принципле.

Познати проблеми

Неколико проблема још није решено. На пример, грешка приликом пада још увек утиче на игре као што су Цалл оф Дути: Блацк Опс Цолд Вар и Ватцх Догс: Легион.

Исто тако, Мицрософт и Интел су такође свесни још једне грешке где се заостајање примећује приликом померања са видео снимком на екрану у Цхроме-у и Мицрософт Едге-у.

У објави о грешци, Мицрософт приметио да се значајан део времена проводи у редоследу страничења и током померања одељка праћења, што би могло да доведе до приметних проблема са перформансама.

Интелов инжењер је објаснио да ће оквири пасти у великој количини праћени кашњењем и брзим померањем. Проблеми са репродукцијом се могу решити имплементацијом нове функције Медиа Фоундатион МФФорЦлеар у Цхромиум претраживаче, али ЕТА тренутно није доступна.

Како добити ажурирање драјвера за Интел ГПУ за март 2021

Пре него што преузмете ажурирање управљачког програма за Интел из марта 2021, требало би да видите да ли је Виндовс Упдате открио управљачке програме за ваш уређај. Нису сви драјвери доступни преко Виндовс Упдате-а, али неке важне драјвере објављују ОЕМ-ови пре Интел-ових или Мицрософт-ових заказаних ажурирања.

Уверите се да сте немојте инсталирати ажурирања управљачких програма која се нуде на страници „Опционална ажурирања“. од Виндовс Упдате.

Ако то не успе, мораћете ручно да инсталирате драјвер за избирљив хардвер. Да бисте то урадили, следите ове кораке:

 Интелово ажурирање драјвера у марту 2021

Системски захтеви су непромењени и Интел каже да можете да преузмете драјвер на уређаје са следећим Интел процесорима:

  • Сви процесори од 6. генерације па надаље.
  • Ксе, Пентиум, Целерон и Ксеон.

Вреди напоменути да ажурирања драјвера нису обавезна и да можете прескочити закрпу ако немате горе истакнуте проблеме.

Популар Постс