Шта је ново у Виндовс 10 Буилд 18312 за инсајдере

 Лагани изглед Виндовс 10 Ацтион Центер

Виндовс 10 Буилд 18312 је доступан за преузимање у Фаст Ринг програма Виндовс Инсидер. Буилд 18312 представља Промене резервисаног складишта и побољшано Ресетовање овог ПЦ интерфејса.

Шта је ново у Виндовс 10 Буилд 18312

Виндовс 10 Буилд 18312 не доноси превише промена, али уводи резервисано складиште у поставкама складишта.

Резервисано складиште

Једна од важних промена које долазе у Виндовс 10 са ажурирањем 19Х1 је Резервисано складиште. Сврха резервисаног простора за складиштење је да задржи око 7 ГБ простора на диску за Виндовс Упдате и привремене датотеке. Резервисано складиште за Виндовс 10

Резервисано складиште у 19Х1

Као што је Мицрософт истакао раније ове недеље, резервисано складиште се односи на одређену количину простора која је додељена систему за преузимање неопходних датотека за ажурирање. Резервисани простор на диску ће помоћи Мицрософту да осигура да сви Виндовс 10 уређаји могу неприметно да се надограде на ново издање.

У ажурирању из октобра 2018. или старијем, Виндовс Упдате можда неће успети ако нема довољно простора. У ажурирању 19Х1, резервисано складиште ће омогућити Виндовс-у 10 да правилно изврши процес ажурирања.

Побољшања за ресетовање овог корисничког интерфејса поставки рачунара

 Ресетујте страницу рачунара

Виндовс 10 има страницу са подешавањима која вам омогућава да ресетујете систем са или без личних датотека. Мицрософт ажурира страницу „Ресетуј овај рачунар“ новим корисничким интерфејсом који захтева мање кликова да би се завршио процес ресетовања.

Према Мицрософтовом типичном издању, ажурирање за Виндовс 10 19Х1 ће бити завршено на пролеће ове године, а коначна верзија би требало да буде спремна до краја марта, док би јавно увођење требало да почне у априлу.

Популар Постс