Шта је ново у Виндовс 10 Буилд 18305 за инсајдере

 Виндовс 10 19Х1

Виндовс 10 Буилд 18305 је сада доступан за инсајдере у брзом прстену са неколико нових функција. Мицрософт каже да ове године неће објавити ниједну нову верзију за Виндовс 10 са великим изменама, али ће кумулативна ажурирања бити испоручена Инсајдерима.

Шта је ново у Виндовс 10 Буилд 18305

Виндовс 10 Буилд 18305 долази са новим поједностављеним почетним распоредом, подршком за Виндовс Сандбок и још много тога.

Поједностављени мени Старт

 Старт мениМени Старт је претрпан на новим уређајима или инсталацијама, али ће Мицрософт коначно побољшати овај аспект. На основу повратних информација које је Мицрософт добио од потрошача, компанија уводи нови једноставан изглед Старт за нове уређаје или кориснике који креирају нове налоге или поново инсталирају ОС од нуле.

Нови изглед је мање претрпан и приметићете промене ако очистите инсталирање Виндовс-а или купите нову машину.

Виндовс Сандбок

 Виндовс Сандбок

Слика љубазношћу: Мицрософт

Виндовс Сандбок је најновија Мицрософт-ова функција која би требало да помогне корисницима да покрену непоуздане апликације и програме у изолованом десктоп окружењу.

Корисници могу да почну да користе Виндовс Сандбок ако њихов рачунар подржава виртуелизацију. Да бисте користили Виндовс Сандбок у Виндовс 10 19Х1 верзијама, омогућите Виндовс Сандбок на страници Укључивање или искључивање Виндовс функција.

Апликација Виндовс Сецурити

Апликација Виндовс Сецурити такође добија нека преко потребна побољшања са ажурирањем 19Х1. Мицрософт додаје поставку заштите од неовлашћеног приступа апликацији Виндовс Сецурити и ова функција би требало да обезбеди додатне продукције против неочекиваних промена кључних безбедносних функција.

Функција Виндовс заштите од неовлашћеног приступа се може приступити из апликације Виндовс безбедност у одељку Заштита од вируса и претњи > Заштита од вируса и претњи.

Каомоји подршка

Мицрософт такође доноси Каомоји (ликове лица) у Виндовс 10. Бирач емоџија ће сада такође укључивати симболе и каомоџије. Доступни су популарни каомоџи као што је (╯°□°)╯︵ ┻━┻.

Историја међуспремника

 Цлипбоард

Страница историје Цлипбоард-а Виндовс 10 добија нови изглед и приметићете да је висина сваког уноса смањена. Интерфејс је сада компактан и корисници ће имати приступ већем броју уноса без потребе за скроловањем.

Популар Постс