Шта је ново у великом ажурирању Мицрософт Теамс-а за децембар 2020

 Мицрософт Теамс децембарско ажурирање

Ажурирање функција Мицрософт Теамс-а за децембар 2020. сада је доступно свима пошто је технолошки гигант завршио увођење. Мицрософт Теамс десктоп клијент се ажурира аутоматски, али можете ручно да проверите да ли постоје ажурирања тако што ћете кликнути на дугме за ажурирања у свом профилу или менију подешавања.

Ажурирање за Мицрософт Теамс од децембра 2020. долази са широким спектром узбудљивих функција и побољшања, према евиденцији промена коју је објавила компанија.

Ове функције обухватају побољшане преводе у реалном времену у догађајима уживо, нови екран за састанке, побољшане перформансе, бољи квалитет звука, виртуелне собе за раздвајање, побољшану подршку за Цортана на Виндовс 10 и још много тога.Ажурирање за Мицрософт Теамс од децембра 2020

Са ажурирањем у децембру, Мицрософт је коначно омогућио подршку за виртуелне собе , што омогућава организаторима да поделе састанак у мање групе. Када је омогућено, можете имати различите „собе“ или „групе“ са корисницима које одабере организатор.

Ово ће омогућити организатору да олакша групне дискусије и сесије размишљања за неколико минута.

 Тимска виртуелна соба за изласке

За сада је ова функција доступна само на владином каналу Мицрософт тимова и биће објављена за више корисника у наредним недељама.

Обавештења о састанцима

Мицрософт тимови су ажурирани подршком за нову функцију под називом „обавештења о крају састанка“. Као што име говори, тимови сада могу да вас обавесте када је преостало пет минута до састанка, тако да можете да останете фокусирани и завршите састанак на време.

 Обавештења о састанцима

Обавештење се појављује на 10 секунди и можете кликнути на дугме за затварање да бисте га сакрили или га можете потпуно онемогућити користећи смернице администратора

Искуство пре придруживања

Мицрософт је такође омогућио ново искуство пре придруживања за тимове.

 Екран за придруживање тимова

Ово ће вам омогућити да лако прилагодите аудио, видео и конфигурацију уређаја пре него што се придружите састанку.

Превод у реалном времену

Мицрософт омогућава подршку за превођење у реалном времену на више језика, укључујући француски, хинди, шпански, холандски, италијански, немачки и још много тога. Поред побољшања превода, Мицрософт је проширио подршку за 20.000 учесника у догађају уживо до 30. јуна 2021.

Цортана гласовна помоћ

У подржаним регионима сада можете да користите уграђену гласовну помоћницу Цортана у Виндовс 10 да бисте се придружили и водили састанке.

На пример, можете да користите Цортана, завршите мој састанак команду да завршите састанак.

Остала побољшања

Ево листе других мањих побољшања у Мицрософт Теамс децембарском ажурирању:

  • Тимови сада могу да открију близину конференцијског телефонског позива помоћу хардверских сензора, тако да можете лако да додате више уређаја на састанак.
  • Мобилна апликација Теамс сада подржава галерију 3×3 и приказ велике галерије.
  • На иОС-у можете приступити датотекама без активне интернет везе све док су преузете.
  • Побољшања перформанси репродукције видео записа.
  • Прилагодљиве значке за похвале.

Поред ових побољшања, Мицрософт је потврдио да ради и на новом менију историје , искуство претраге и још много тога.

Популар Постс