Шта је ново у Мицрософт Едге 90 за Виндовс и мацОС

  Мицрософт Едге 90

Данас, Мицрософт Едге 90 излази на стабилан канал са неколико нових функција и побољшања. У верзији 90, можете да омогућите режим за децу како бисте искуство прегледања веба учинили безбеднијим за децу. Према наводима компаније, режим за децу је дизајниран за старосне групе од 5-8 и 9-12 година.

Када је режим за децу омогућен, Мицрософт Едге ће се аутоматски пребацити на Бинг СафеСеарцх да би се у резултатима претраге појавио само пријатељски садржај. Исто тако, превенција праћења је постављена на превару и корисници такође могу да користе прилагођене теме претраживача, посебно прилагођене деци.

Што се тиче безбедности, Едге сада може спречити нападе крађе токена и обезбедити да се колачићи не могу поново користити од другог. За пословне клијенте постоји нова функција која ће омогућити администраторима да идентификују саобраћај који долази из Апп Гуард-а и примењују специфичне смернице унутар организације.Мицрософт Едге 90 нове функције и побољшања

Ево листе свих нових функција и побољшања укључених у верзију 90 прегледача Мицрософт Едге.

Преузимања

Са верзијом 90, управљање преузимањима ће постати много лакше, захваљујући укључивању новог падајућег менија. Мицрософт Едге в90 доноси нови падајући мени за преузимања свима и омогућиће вам да управљате свим активним преузимањима на једном месту.

Летећи мени за преузимања ће се појавити у горњем десном углу траке са алаткама претраживача и служи као чвориште за управљање вашим преузимањима. Можете да га отворите и затворите било када и да наставите да прегледате веб странице.

  Мицрософт Едге 90 мени

Као што можете видети на горњем снимку екрана, прелазак преузимања вам такође омогућава да пратите укупан напредак преузимања директно са траке са алаткама.

ПДФ и штампање

У верзији 90, Мицрософт је такође омогућио подршку за нову функцију која ће вам омогућити да одштампате тренутну страницу ПДФ документа. Да бисте одштампали тренутну страницу, отворите ПДФ у Едге-у и кликните на дугме Штампај да бисте приступили опцији Тренутна страница у дијалогу за штампање.

Поред опције Тренутна страница, Мицрософт уводи и нове опције – „Уклопи у страницу“, „Величина папира“ и „Стварна величина“ – како би побољшао искуство штампања.

Ове опције ће омогућити корисницима да промене скалирање приликом штампања веб локација и ПДФ докумената. Ако изаберете трећу опцију „Стварна величина, Едге ће осигурати да се документ одштампа без промена у величини садржаја.

Менаџер лозинки

Мицрософт Едге долази са бесплатним алатом за управљање лозинкама који је доступан на страници са подешавањима претраживача и у суштини вам омогућава да пратите лозинке и методе плаћања на мрежи за потенцијално кршење безбедности.

Након ажурирања, сада можете избрисати више сачуваних лозинки једним кликом.

Рендеринг фонта

Мицрософт Едге ажурирање такође долази са побољшаним системом приказивања на предњој страни који ће смањити замућеност и понудити бољу јасноћу на неким веб локацијама.

Предлози за аутоматско попуњавање

У Мицрософт Едге-у, предлози за аутоматско попуњавање се аутоматски генеришу и појављују се када попуњавате обрасце. У неким случајевима, Мицрософт Едге не може да преузме податке у обрасцима где аутоматско попуњавање није подржано, али нова функција у верзији 90 ће вам омогућити да претражите своје информације и лако их попуните.

Синхронизација претраживача

Мицрософт Едге вам сада омогућава да претражујете и локалну и синхронизовану историју прегледања. Раније је функција претраживања историје била ограничена на ваше локалне податке

Како преузети Мицрософт Едге 90

Да бисте преузели нову верзију, једноставно идите на Подешавања и проверите да ли постоје ажурирања на страници О.

Популар Постс