Шта је ново у Интеловом ажурирању управљачког програма за ГПУ за Виндовс 10 из јануара 2021

 Виндовс 10 Интел ажурирање

Интел је у јануару 2021. објавио ажурирање графичког драјвера за Виндовс 10 верзију 1709, верзију 1903, верзију 1909, верзију 2004 и верзију 20Х2. Прво овогодишње ажурирање драјвера за Интел графику унапредиће верзију драјвера на 27.20.100.9126 и исправиће бројне грешке.

Фокус Интел ДЦХ верзије 27.20.100.9126 је углавном на исправкама грешака и побољшањима, тако да не додаје нове функције или подршку за нове игре.

На пример, Интел каже да је решио проблем где је уочен нижи резултат од просечног у неким бенцхмарк тестовима обављеним помоћу СПЕЦВиевперф 13. Још једна грешка је исправљена где су корисници приметили црни екран у апликацији ИоуЦам Цамера Превиев & Видео Плаибацк.Интелово ажурирање драјвера је такође решило проблеме приликом репродукције Нетфлик садржаја на Мицрософт Едге-у, који је једини претраживач са висококвалитетном подршком за стриминг. Дошло је до грешке у којој су примећени блицеви на неким уређајима 11. генерације који су конфигурисани да користе „режим 3Д приказа“.

Упркос закрпи, Интел каже да је свестан неколико проблема са рачунарима који користе Интелове Интел Цоре процесоре 11. генерације. На пример, неки корисници могу имати проблема са перформансама када играју Циберпунк 2077, Дарк Соулс ИИИ, Ватцх Догс: Легион и друге игре.

Мицрософт, Интел и Гоогле су такође истражујући извештаји о паду ФПС-а када гледате неке ИоуТубе видео снимке у Цхроме-у или Едге-у са било којом верзијом Интел драјвера. Тренутно је нејасно када ће исправка стићи за погођене кориснике.

Како добити ажурирање драјвера за Интел ГПУ за јануар 2021

Да бисте преузели и инсталирали Интел ДЦХ верзију 27.20.100.9126, отворите Интелова алатка Дривер & Суппорт Ассистант у вашем подразумеваном веб претраживачу и кликните на икону „провери ажурирања“.

Вреди напоменути да се ажурирање графичког драјвера још увек покреће и да се можда неће одмах појавити у скенирању Дривер & Суппорт Ассистант-а.

 Интелово ажурирање драјвера у јануару

Што се тиче компатибилности, Интел каже да су захтеви непромењени и да ови драјвери подржавају рачунаре са процесорима од шесте генерације па надаље. Пентиум, Целерон и Ксеон су такође подржани све док користите Виндовс 10 верзију 1709 или новију.

Ако немате никаквих проблема истакнутих у горњем дневнику промена, можете прескочити ажурирање јер није обавезно. Такође, вероватно је да ће ове исправке бити у пакету Виндовс 10 опциона ажурирања за неке кориснике.

Популар Постс