Спремате се за Андромеду? Апликација Мицрософт Пхоне ажурирана са Флуент Десигн

 Виндовс 10 телефон

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

Мицрософт наводно ради на Андромеда мобилном уређају са два екрана и извештаји су већ потврдили да ће уређај о коме се дуго причало подржавати телефонске могућности. Мицрософт је недавно ажурирао апликацију Људи (апликација за управљање контактима) са мањим побољшањима и данас, после дужег времена, компанија ажурира апликацију Телефон на Виндовс 10 Мобиле.

Тренутно, апликација Мицрософт Пхоне ради само на Виндовс 10 Мобиле и омогућава вам да обавите редован позив или видео позив преко мобилне мреже. Данас је апликација Мицрософт Пхоне ажурирана на Виндовс 10 Мобиле са Флуент Десигн, мало измењеним фонтовима и другим мањим побољшањима корисничког интерфејса. Апликација за телефон

Ажурирана верзија апликације Мицрософт Пхоне је 3.43.20002.0 и можете је преузети ако сте Фаст Ринг Инсидер. Флуент Десигн је приметан када притиснете и држите картицу историје или тастера за бирање бројева.

Апликацију можете преузети са овде или тако што ћете се упутити у Мицрософт Сторе на свом Виндовс Пхоне телефону.

Да ли Мицрософт припрема апликацију Телефон за Андромеду?

Мицрософт наводно ради на склопивом мобилном уређају кодног имена Андромеда и компанија је већ укинула оперативни систем Виндовс 10 Мобиле. Мицрософт тренутно тестира нова побољшања за апликацију Пхоне која једноставно има смисла на уређају као што је Сурфаце Андромеда.

Најновије ажурирање за апликацију Мицрософт Пхоне долази у тренутку када се више гласина о дуго очекиваној Сурфаце Андромеди кружи интернетом.

Мицрософт-ова Андромеда је Виндовс 10 уређај са двоструким екраном о коме се дуго причало и неће изгледати нити радити као обичан паметни телефон. То је недавно потврдио Панос Панај, шеф уређаја у Мицрософту компанија не ради на површинском телефону.

Андромеда о којој се причало би нудила неколико фактора облика, укључујући таблет, лаптоп и режим дневника за лако вођење белешки оловком. Са лансирањем Андромеде следеће године, очигледно има смисла да Мицрософт тестира нове промене за апликације и софтвер како би се припремио за деби уређаја.

Са Андромедом, компанија ће покушати да настави тренд започет са оригиналном Сурфаце-ом. На то су указивале недавне гласине Мицрософт је одложио објављивање пројекта на јесен 2019 због недостатка апликација и проблема са софтвером.

Популар Постс