Снапдрагон 850 за Виндовс 10 на АРМ-у показује побољшане перформансе у бенцхмарк-у

 Снапдрагон 850 за Виндовс 10

Слика љубазношћу: Куалцомм.цом

Раније ове године, Куалцомм је најавио Снапдрагон 850 процесор за Виндовс 10 на АРМ уређајима и овај нови чип је очигледно моћнији од претходника Снапдрагон 835. Геекбенцх листа је открила још више информација о Снапдрагон 850.

Надовезујући се на портфељ увек укључених, увек повезаних рачунара успостављених током прошле године, одушевљени смо што радимо са Самсунгом како бисмо помогли потрошачима да понудимо истинску мобилност у комбинацији са продуктивним и забавним функцијама Виндовс 10, наводи Куалцомм у саопштењу објављеном раније ове године. .Извештај тврди да би Снапдрагон 850 понудио побољшање од 30% у односу на Снапдрагон 835 у погледу перформанси ЦПУ-а када користи Виндовс 10 Април 2018 Упдате (верзија 1803). Иако може звучати као умерено побољшање у односу на тренутну генерацију увек повезаних рачунара, стварност би заправо могла бити боља.

 СД850 бенцхмарк

Технички, Геекбенцх није изворни Виндовс АРМ софтвер, тако да је бенцхмарк који ради у емулацији. То значи да су нам потребни изворни бенцхмаркови да бисмо проценили перформансе Куалцомм Снапдрагон 850. С обзиром да Геекбенцх није изворни АРМ софтвер, стварне перформансе СД850 би биле далеко боље од СД835.

Популар Постс