Слов Ринг Инсидерс сада могу да преузму Виндовс 10 Буилд 17692

Слика кредита: Тецххундред.цом

Мицрософт је данас објавио први Виндовс 10 Буилд 17692 из своје развојне гране Редстоне 5 инсајдерима уписаним у Слов Ринг. Редмонд Гиант објављује верзију након 15 дана од објављивања Фаст анд Скип Ахеад Инсајдерима 15. јуна

Мицрософт је избацио неке нове функције за Слов Ринг Инсидерс са верзијом 17692. Израда 17692 била је доступна за инсајдере Фаст анд Скип Ахеад са новим функцијама заједно са побољшањима и познатим проблемима.Интеграција Свифткеи-а је сада део Виндовс 10 тастатуре заједно са побољшањима елемената Флуент Десигн. Мицрософт такође објављује ново искуство претраге у оперативном систему Виндовс 10 са овом верзијом која корисницима омогућава да лако и брзо пронађу везе за преузимање директно са радне површине.

Са Буилд 17692 приметићете нове акрилне позадине на местима у систему користећи ове контроле – на пример, када кликнете десним тастером миша на отворене апликације у приказу задатака. Апликације које користе СДК за ову верзију или новију ће такође видети ову промену подразумевано, објашњава Мицрософт.

Најчешћи и најпроблематичнији познати проблем који је постојао у Фаст Ринг верзији било је рушење екрана за пријаву када је коришћена лозинка за слику.

Овај главни проблем је сада поправљен за Инсајдере у спором прстену, осим што је Мицрософт објавио исправке за друге познате проблеме. Компанија је такође решила проблем са ДРМ видео репродукцијом која не ради како се очекивало у Мицрософт Едге-у.

Овај проблем је сада решен заједно са побољшањем перформанси Старт менија. Мицрософт је такође решио проблем са поставкама тастатуре у Еасе анд Аццесс, о чему су известили Инсајдери током тестирања.

Инсајдерски тим је објавио исправку грешке у овој верзији за Слов Ринг Инсидерс да би решио проблем са поставкама тастатуре у Еасе анд Аццесс.

Најновија верзија 17692 је сада доступна за преузимање за инсајдере уписане у Слов Ринг и може се преузети ако одете у Подешавања>Ажурирање и безбедност>Ажурирања за Виндовс>Провери ажурирања.

Популар Постс