Следећи велики преглед ажурирања за Виндовс 10 поново је примећен на мрежи

 Виндовс 10 УИ надоградња

Тестери у Фаст Ринг-у тренутно добијају верзије за преглед из гране мн_релеасе, а „мн“ означава манган, што је интерни кодни назив за Виндовс 10 20Х2 , следеће ажурирање у стилу сервисног пакета које долази касније ове године.

Након Манганесе (20Х2), Мицрософт планира да објави ажурирање за Виндовс 10 21Х1, које је такође познато као „гвожђе“. Према једном посту на блогу који је процурио, Мицрософт планира да почне летеће верзије од огранка Ирон до тестера у Фаст Рингу у јуну . Информације су случајно откривене у ВСЛ 2.0 најави и пост на блогу је од тада уређен.

Мицрософт већ јесте почео да компајлира верзије за преглед ажурирања за Виндовс 10 21Х1 . Сада је референца на Виндовс 10 21Х1 Буилд 20141.1000 примећена у пакету за ажурирање апликација прве стране, што сугерише да би прва верзија за преглед 21Х1 могла да стигне за неколико недеља како је првобитно планирано. Виндовс 10 21Х1 верзија

Вреди напоменути да се Мицрософтов распоред издања за програм Инсајдер тежи промени, али за сада изгледа да је ажурирање прегледа Виндовс 10 21Х1 још увек на путу.

Једна од највећих промена које ћемо видети следеће године могла би да буде ажурирани Старт мени за Виндовс 10. Раније ове године, Виндовс Инсидер тим је показао нови Старт мени који би садржао течну тему са мање ометања и побољшаном доследношћу.

 Ажурирање менија Старт

Нови Старт мени оперативног система Виндовс 10 и даље ће подржавати живе плочице за апликације као што су Време и Пошта и Календар.

Функције оперативног система Виндовс 10Кс стижу у Виндовс 10

Према извештајима, Мицрософт је планирају испоруку функција Виндовс 10Кс пре него касније, а функције би такође стигле у Виндовс 10.

На пример, Мицрософт ће дозволити тестерима да користе нови Вин32 контејнер у оперативном систему Виндовс 10, који може да покреће Вин32 апликације виртуелно у заштићеном окружењу.

Поред подршке за Вин32 контејнере, Мицрософт такође планира да укључи значајно побољшани механизам Виндовс Упдате у Виндовс 10 који чини процес ажурирања много бржим и ажурирањима функција неће требати толико дуго да се инсталирају као тренутно.

Тестери у програму Виндовс Инсидер ће моћи да тестирају ова побољшања пред општом публиком. За сада остаје нејасно да ли ће ова побољшања или карактеристике стићи ове године.

Популар Постс