Следећи Леново уређај са Виндовс 10 може доћи са иновативним мини екраном

Слика љубазношћу: ЦНЕТ

Чини се да Леново ради на новом 2-у-1 уређају са функцијом сличном тоуцх бар-у Аппле МацБоок-а, али са напредном функционалношћу. У пријави за патент, Леново је открио нови уређај који би очигледно радио на Виндовс 10 и могао би доћи са мини екраном који ће имати подршку за додирне уносе, омогућавајући корисницима да обављају додатне задатке.

Први који смо приметили, патент под називом „Уређај са више екрана“ је поднела компанија Леново последњег дана 2016. објавио УСПТО 5. фебруара 2019 . У пријави за патент, Леново детаљно описује метод којим открива како је мини-дисплеј интегрисан у 2-у-1 уређај и његову намену.Леново објашњава различите функције мини екрана. На пример, Леново каже да би мини-дисплеј могао бити повезан са уређајем на начин који ће омогућити уређају да прикаже информације на мини-дисплеју који ће такође подржавати уносе додиром. Мини-дисплеј може да садржи један или више типова осетљивог екрана, на пример, може имати и капацитивни додир и инфрацрвени сензор додира.

 Леново патент мини дисплеј

Слика љубазношћу: УСПТО

Други пример тврди да ће се мини-дисплеј моћи нагињати у односу на кућиште тастатуре и да може бити део склопа шарки који спаја тастатуру и главни екран.

Такође се чини да ће мини-дисплеј моћи да се повеже са паметним телефоном и да такође прикаже његов садржај.

На пример, када је уређај оперативно повезан са паметним телефоном корисника, мини екран може да прикаже информације о позиву, имејл информације, информације о текстуалним порукама (нпр. инстант мессенгер, итд.), итд. на мини екран као повезан са једним или више налога на паметном телефону корисника, који се могу разликовати од једног или више налога на корисниковом уређају (нпр. лаптоп рачунар), објашњава Леново.

 Леново мини екран

Слика љубазношћу: УСПТО

Звучи као иновативна идеја која би се могла применити у стварном животу. Међутим, вреди напоменути да се сви патенти не претварају у производ и остаје да се види да ли ће се Леново одлучити за мини-дисплеј у својој водећој линији лаптопа или не.

Популар Постс