Следеће ажурирање за Виндовс 10 може доћи са функцијом пресликавања телефонских позива

 Сурфаце Андромеда

Харијев концепт

Према недавном открићу, Мицрософт ради на новој функцији за Виндовс 10 која би вам омогућила пребацивање телефонских позива на рачунар. Докази о функцији на Виндовс 10 пронађени су у најновијим верзијама 19Х1, што сугерише дубоку интеграцију са оперативним системом.

Мицрософт можда ради на системској апликацији која је интерно названа Виндовс.ЦаллингСхеллАпп и требало би да преноси позиве са паметних телефона на рачунаре. Ова функција би наводно радила на свим Виндовс 10 уређајима и неће бити ограничена на будући хардвер (као што је Сурфаце Андромеда).Као што можете видети на снимку екрана који дели типсет АЛумиа, постоје неки занимљиви низови који сугеришу да Мицрософт ради на уређају са два екрана. На пример, помиње се преклапање уређаја да бисте се вратили на позив, као и команде позива које су важеће за све уређаје са оперативним системом Виндовс 10.

 Функција телефонског позива

Такође је вредно напоменути да ће горе поменута функција у основи пресликати прозор телефонског позива на екран вашег рачунара, али ћете имати изворне команде за контролу позива. На пример, моћи ћете да одбаците позив, да га прекинете, да приступите нумеричкој тастатури директно са повезаног рачунара.

Важно је разумети да је ово само гласина и ништа није потврђено у овом тренутку, али таква карактеристика је свакако могућа с обзиром да је Мицрософт посвећен интеграцији телефона и рачунара.

Темељи за Андромеду?

Ово би могла бити основа за мобилни уређај Мицрософт Андромеда о којем се причало, али ће ова функција стићи и на традиционалне рачунаре. Наравно, ово је чиста спекулација, али свакако има смисла ако узмемо у обзир старе гласине.

Популар Постс