Следеће ажурирање за Виндовс 10 ће вам дати контролу над апликацијама које се могу поново покренути

 Поново се покрећу Виндовс 10 апликације

Виндовс 10 може да врати апликације са ваше последње сесије након поновног покретања система, али ова функција је везана за Користи моје информације за пријављивање да аутоматски заврши подешавање мог уређаја у ажурирању за мај 2019. или старијем. Ако искључите ову функцију, аутоматско пријављивање ће такође престати да ради и мораћете да се пријавите да бисте довршили подешавање након сваког ажурирања квалитета или функције.

Мицрософт је увео ову фундаменталну промену у Фалл Цреаторс Упдате и у основи омогућава корисницима да промене начин на који систем рукује апликацијама током пријављивања.

Са Виндовс 10 20Х1, Мицрософт уводи нову поставку за поновно покретање апликације која ће коначно омогућити корисницима да управљају апликацијама које се могу поново покренути без искључивања функције аутоматског пријављивања.Виндовс 10 20Х1 ће имати ову нову поставку подразумевано искључену, али можете да је укључите ако желите да систем запамти које сте апликације отворили пре гашења, поновног покретања или одјављивања. Након што се поново пријавите, Виндовс ће покушати да учита апликације, а то је независно од уграђене Виндовс функције аутоматског покретања.

 Опције пријављивања у Виндовс 10

Наћи ћете опцију апликација које се могу поново покренути у Подешавања > Налози > Опције пријављивања под „Аутоматски сачувај моје апликације које се могу поново покренути када се одјавим и поново их покренем након што се потпишем.“

Према Мицрософтовој типичној карти издања, Виндовс 10 20Х1 ће постати доступан за оне који нису упућени у априлу или мају.

Популар Постс