Скипе за Виндовс 10 преузима побољшања прилагођавања за инсајдере

 Нова Скипе апликација

Мицрософт уводи нову бета верзију за Скипе Инсидерс на Виндовс 10 и другим платформама. У евиденцији промена, Мицрософт каже да се ажурирана апликација Скипе Превиев са побољшаним подешавањима прилагођавања покреће у Сторе верзији Скипе-а, десктоп апликације, Андроид, иОС, Мац и Линук.

Најновије ажурирање Скипе Инсидер-а унапређује апликацију на 8.35.76.30 и побољшава бирач тема и боје. Читава сврха ажурирања је да поједностави подешавања прилагођавања комбиновањем бирача теме и картице боја.

Након ажурирања апликације Скипе на Виндовс 10 или било којој другој платформи, приметићете нову опцију падајућег менија Изглед у менију Подешавања. Нови одељак Изглед би вам омогућио да лако прилагодите искуство размене порука на Скипе-у.Мицрософт је такође ажурирао нову картицу боја како би укључио већи контраст и побољшану видљивост. Постоји и нова опција која вам омогућава да одредите да ли ће Скипе акценти у боји утицати на облачић са поруком или на облачић људи.

Поједноставили смо бирач теме комбиновањем бирача теме и боје. У оквиру менија Подешавања пронаћи ћете падајући мени „Изглед“ како бисте лако управљали својим искуством у Скипе-у, објашњава Мицрософт у посту на блогу.

 Скајп изглед

Као што можете видети на горњем снимку екрана, постоји нова опција која вам омогућава да задржите мехурчић са поруком или нагласак боје мехурића људи непромењеним.

Популар Постс