Скипе за веб (преглед) тренутно ради само у Мицрософт Едге-у и Цхроме-у

 Скајп ново веб искуство

Прошле године Мицрософт је најавио ново искуство за Скипе на вебу са неколико нових функција и реновираним интерфејсом. Мицрософт је такође покренуо преглед Скипе-а за веб који има скоро све најновије функције из десктоп и мобилних верзија. Долази са новим функцијама као што су ХД видео позиви, снимање позива и још много тога.

Мицрософт је недавно почео да приказује банер у Скипе-у за веб који препоручује корисницима да пређу на Скипе за веб (преглед), али ради само у Мицрософт Едге-у и Гоогле Цхроме-у.

Банер сугерише да се подршка за тренутну веб верзију Скипе-а ближи крају и да ће ускоро бити замењена новом верзијом.Подршка за ову верзију Скипе-а за Веб се ближи крају. Нова верзија за преглед је сада доступна за Мицрософт Едге и Гоогле Цхроме са ХД видео позивима, снимањем позива и још много тога, пише на банеру постављеном на врху веб странице.

 Скипе Веб

Чини се да ново Скипе искуство ради само у Мицрософт Едге-у и Гоогле Цхроме-у. У време писања ове приче, Скипе за Веб Превиев не ради у Мозилла Фирефок-у.

Из неких разлога, не можете да приступите Скипе веб прегледу у Мозилла Фирефок-у и то је проблематично јер би ово ново Скипе искуство требало да у неком тренутку замени тренутни изглед.

 Скипе веб на Фирефок-у

Ако отворите Скипе веб преглед у Фајерфоксу, он приказује грешку „Прегледач није подржан“ и препоручује корисницима да користе Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме за приступ искуству Скипе за Веб (Преглед) или преузму Скипе на десктоп рачунару.

Више корисника се жалило на Твиттер-у да Фајерфокс не подржава Скипе веб преглед и изгледа да је Мицрософтов Скипе тим свестан овог проблема.

Мицрософт није јавно рекао да ли ће нови Скипе за веб на крају подржати више веб претраживача или не.

Популар Постс