Скипе за десктоп и мобилне уређаје ажуриран са побољшањима за инсајдере

 Скипе Виндовс 10

Мицрософт је недавно ажурирао своју Скипе апликацију за десктоп и мобилне кориснике уписане у програм Инсајдер. Ново ажурирање долази са персонализованим емотиконима на радној површини и побољшаним искуством позивања на мобилном телефону.

На радној површини добићете приступ персонализованим емотиконима који корисницима омогућавају да промене тон коже за одабране емоџије. Такође омогућава корисницима да замене основне Скипе жуте емоџије другим ликовима.

Видећете да ће емоји који се могу персонализовати имати малу сиву тачку поред њих и десни клик или дуги притисак на њих приказује нове нијансе коже. Скипе за ПЦ

Слика љубазношћу: Мицрософт

Још једна нова карактеристика коју Скипе инсајдери могу да тестирају је побољшано искуство мобилног позива. Ово је доступно у верзији 8.38.76.134 за иОС и Андроид. Сада ћете моћи да сакријете или вратите контроле позива само једним додиром.

Корисници ће такође видети ... мени у доњем десном углу који им омогућава брз приступ снимању позива и још много тога. Дугме за звучник и аудио уређај је премештено у горњи десни угао екрана изнад вашег прегледа видеа.

Апликација Оутлоок за Андроид ажурирана за инсајдере

Мицрософт је такође избацио ново ажурирање за своју апликацију Оутлоок Маил за инсајдере на Андроид уређајима. Најновија верзија за преглед долази са верзијом 16.0.11328.20008.

Најновије ажурирање сада омогућава корисницима да на први поглед виде предстојеће групне догађаје уз помоћ групне картице. Ако желите да откажете састанак, сада ћете моћи да додате поруку у обавештење о отказивању са разлогом за отказивање.

Ново ажурирање Оутлоок-а долази са новим радњама превлачења које омогућавају корисницима да прилагоде радње превлачења према њиховој погодности. Ове функције су доступне за Оффице Инсајдере за тестирање на Андроид уређајима.

Ксбок Бета је ажуриран за Андроид и иОС

Мицрософт је такође избацио неколико мањих нових функција за своју Ксбок бета апликацију за иОС и Андроид. Након новог ажурирања, корисници ће сада моћи да деле снимке игара са пријатељима и преко друштвених медија. Такође ћете моћи да сачувате клипове игре и снимке екрана на свом уређају тако што ћете кликнути на постојеће дугме за дељење.

Популар Постс