Скипе Превиев за Виндовс сада вам омогућава да замутите позадину у видео позивима

 Скипе

Недавно је Мицрософт најавио бета тестирање нове функције за Скипе на десктопу. Са овим ажурирањем, Мицрософт је додао једну од најтраженијих функција својој апликацији за размену тренутних порука и видео позиве.

Ажурирање је омогућило функцију замућене позадине којој се може приступити ако сте део видео позива. Ову функцију је Мицрософт већ најавио пре неког времена и коначно можете да је тестирате ако сте део програма Скипе Инсидер.

Функција замућења позадине доступна је са најновијом верзијом 8.37.76 на свим Виндовс уређајима заједно са корисницима на Мац-у и Линук-у. Очекује се да ће ова функција ускоро бити доступна свим корисницима Скипе-а.Постоје два начина да омогућите функцију замућења позадине у Скипе видео позивима. Можете да кликнете десним тастером миша на свој видео или можете да кликнете на потпуно нова подешавања видеа при преласку да бисте приступили замућењу

Без обзира да ли желите да фокус позива буде само на вама, или сте на прометном месту које не мора да се види, замаглите моју позадину суптилно ће замутити све осим вас! Ово можете да укључите у позиву на два начина, десним кликом на сопствени видео или кроз наша потпуно нова подешавања видеа при лебдењу, објаснио је Мицрософт.

Мицрософт је такође омогућио корисницима да омогуће замућену позадину помоћу миша. Требало би да омогућите замућену позадину једноставним померањем миша преко иконе камере да бисте проширили доступне опције, а затим кликните на њих да бисте је укључили.

Нова опција замућења позадине доступна је само корисницима током видео позива и требало би да помогне пријемнику да се фокусира само на вас.

На упит једног од корисника Скипе Превиев-а да не може да користи замућену позадину са ХП веб камером, компанија је појаснила да замућене позадине нису специфичне за веб камеру, већ да је доступност функција више везана за ЦПУ јер је ефекат замућења софтверски. засновано и њиме управља системски процесор и ради са било којом веб камером без обзира на бренд.

Популар Постс