Скипе Превиев за Виндовс 10 добија нову функцију у најновијем ажурирању за инсајдере

 Скипе

Крајем прошле недеље, Мицрософт је ажурирао Скипе за Виндовс једном новом функцијом која вам омогућава да сакријете разговоре уместо да их бришете. Нова функција је тренутно доступна у најновијем издању за преглед и постепено се покреће на свим платформама ове недеље.

Драго нам је што можемо да објавимо да са овим ажурирањем сада имате могућност архивирања разговора у Скипе-у, рекао је Мицрософт у посту на форуму.

Сада можете лако да архивирате разговоре у Скипе-у и постоји више начина да користите ову функцију. Можете да кликнете десним тастером миша или дуго притиснете конверзацију и додирнете опцију Архивирај разговор да бисте сакрили разговор. Ова функција ће у основи сакрити разговор са ваше листе ћаскања на свим уређајима, али увек можете да претражитеЕво како архивирате ћаскање у Скипе-у:

  • Кликните десним тастером миша или дуго притисните конверзацију на листи за ћаскање.
  • Разговор можете остварити и отварањем странице профила.

Архивирана конверзација ће се поново појавити када се прими нова порука, када се нова особа дода у групу, конверзација се ручно претражи или је можете пронаћи на листи контаката.

Вреди напоменути да ће Скипе синхронизовати подешавања што значи да се архивирани разговор неће појавити ни на једном од ваших уређаја.

Популар Постс