Скипе Превиев за Андроид и иОС ажуриран је новим функцијама

Мицрософт је заузет финализацијом следећег великог ажурирања за Виндовс 10 под кодним именом Редстоне 5, али компанија није заборавила своје основне апликације било на Виндовс-у или на ривалским платформама.

Пратећи тренд, Мицрософт данас уводи неке нове функције у своју апликацију Скипе Превиев на иОС-у и Андроид-у. Најновије ажурирање долази са дуго очекиваним снимањем позива и СМС Релаи функцијом за Андроид.

Најновије ажурирање за Скипе Превиев на Андроиду доводи га до верзије 8.29.76 и омогућава корисницима да снимају позиве. Такође можете да шаљете и примате текстуалне СМС поруке користећи Скипе кредит или апликацију Ваш телефон. Опција слања СМС-а је тренутно доступна само за Андроид кориснике и ускоро би требало да буде доступна и иОС корисницима.Скипе Превиев за иОС је ажуриран да подржава функцију снимања позива и можете га активирати следећи кораке у наставку:

  • Започните видео или аудио позив и кликните на опцију + која се налази на дну екрана током позива.
  • Кликните на Започни снимање.

Снимање позива! Омогућава вам да снимите посебне тренутке у Скипе позиву са својим вољенима или да снимите важан састанак са својим колегама, објашњава компанија.

Корисници ће такође моћи да зауставе снимање разговора у било ком тренутку. Снимљени садржај моћи ће да слушају и корисници који су учествовали у позиву.

Поједностављујемо тренутна подешавања! Наменски панел са подешавањима+ бољи избори и груписања како би вам олакшали навигацију кроз различита подешавања апликације на једном месту. Приступите подешавањима тако што ћете кликнути на аватар и померити се кроз 4 икону зупчаника за подешавање, рекао је Мицрософтов директор Скипе-а у твиту.

Тхе Функција снимања Скипе позива је представљена корисницима Виндовс-а крајем јуна и Мицрософт коначно гура ову функцију својим клијентима на иОС и Андроид. Као што је горе наведено, ова функција је тренутно доступна за инсајдере и требало би да буде доступна свим корисницима у наредним недељама.

Популар Постс