Скипе (преглед) за Виндовс 10 ажуриран са потврдама о читању

 нови изглед

Мицрософт је недавно лансирао потпуно нову Скипе апликацију, заменивши стару апликацију новом УВП апликацијом изграђеном на Реацт Нативе уместо КСАМЛ-а. Скипе УВП је очигледно заостајао за модерном Скипе апликацијом која је доступна на свим платформама, али нова апликација је богата функцијама и постаје све боља са данашњим ажурирањем.

Мицрософт је данас најавио велико ажурирање за Скипе са функцијом потврде о читању која вам омогућава да на први поглед видите ко је видео ваше поруке. Када неко прочита вашу поруку, његов аватар се појављује испод ње у Скипе ћаскањима и омогућава вам да видите колико је неко прочитао у разговору без додиривања сваке поруке, објашњава Мицрософт у објављен дневник промена на свом форуму.

 Скипе функцијаОно што је још важније напоменути је да је ова функција доступна у разговорима 1:1 и групним ћаскањима са 20 или мање људи. Нову апликацију Скипе можете преузети само ако сте Скипе Инсидер.

Скипе за Виндовс 10 долази са следећим променама:

    Најбоље искуство позивања у класи – Додали смо неколико нових функција за позивање како бисмо Скипе-ово искуство позивања учинили још бољим него раније:
    • Флексибилно платно за групни позив – Прилагодите своје искуство групног позива и одлучите ко ће се појавити на главном платну позива. Једноставно превуците и отпустите људе између платна позива и траке за преливање да бисте изабрали на кога желите да се фокусирате.
    • Снимите снимке – Користите снимке да бисте снимили слике важних тренутака у оквиру позива. Снимци осигуравају да никада не заборавите важне успомене као што су смешне лудорије вашег унука или кључне информације као што је садржај који је дељен на екрану током састанка. Лако започните дељење екрана – Учинили смо дељење екрана током позива још лакшим. Потражите могућност дељења екрана са контролама позива највишег нивоа.
    Нови изглед – На основу ваших повратних информација, олакшали смо приступ вашим контактима и преглед. Прилагодљиве теме – Изаберите боју и тему за свој Скипе клијент преко подешавања апликације или апликације.
  • И још много тога – побољшања наше медијске галерије, панела са обавештењима, искуства @помињања и још много тога!

Популар Постс