Скипе-ова десктоп апликација за добијање потврда о читању, снимања позива и још много тога на Виндовс 10

  Скипе за Виндовс

Мицрософт је јуче најавио велико ажурирање за Скипе на Виндовс 10, а компанија је такође поделила нека побољшања која ће стићи на лето. Мицрософт је такође најавио да ће класична верзија Скипе-а бити повучена на јесен и да ће корисници морати да пређу на модерну верзију Скипе-а.

Мицрософт каже да повлачи класичну верзију Скипе-а у корист верзије 8.0 и да бисте морали да ажурирате апликацију пре рока 1. септембра.

Скипе 8.0 је вредан надоградње јер долази са низом побољшања као што су дељење фотографија и видео записа, ХД видео и позиви за дељење екрана, галерија медија за ћаскање и још много тога.Како уводимо побољшања, долази време када морамо да затворимо старије услуге и верзије апликација, рекао је Мицрософт у посту на блогу.

Ово се ради како би се осигурало да сви корисници имају најбоље могуће искуство у Скипе-у и да не постоје проблеми са квалитетом или поузданошћу који проистичу из међуоперације старе и нове технологије. Знамо да промена може бити тешка, па радимо на томе да ажурирање буде што једноставније, објаснила је технолошка фирма.

Интерфејс Скипе-а је мање-више исти тако да не би требало да буде драматична промена за већину корисника и такође укључује већи скуп функција.

Шта је следеће за Скипе на Виндовс-у и другим платформама

    Бесплатни ХД видео и позиви за дељење екрана— Окупите се са 1 или 24 пријатеља, породице или колега без обзира на ком уређају користе Скипе. Видите све у високој резолуцији, гледајте видео од 1080 пиксела и делите ствари заједно. Продуктивније слање порука — Изразите како се осећате тако што ћете реаговати на поруке у разговорима. Користите @помињања да лако привучете нечију пажњу у групном ћаскању. Једноставно укуцајте @ симбол иза којег следи њихово име да би им се послало обавештење. Можете лако пронаћи све своје @помињања и вратити се људима у центру за обавештења. Цхат медиа галерија —Тражите везу или фотографију послату пре неколико недеља? Галерија медија за ћаскање олакшава проналажење датотека, веза и фотографија које су дељене у разговору, било да је то било јуче или прошлог месеца. Нема више померања кроз историју ћаскања – само кликните Галерија под именом ћаскања да бисте видели све датотеке, везе и фотографије у конверзацији.
  • Делите фотографије, видео записе и друге датотеке — Делите до 300 МБ истовремено преко Скипе-а само превлачењем и испуштањем датотека у прозор за разговор.
  • Скајп верзија 8.0 излази на иПад —Функције као што су цитиране поруке, персонализоване теме, листа за ћаскање, @помињања и још много тога су сада доступне у искуству Скипе за иПад.
  • Прочитајте признанице — Погледајте на први поглед ко је прочитао ваше поруке. Када неко прочита вашу поруку, његов аватар се појављује испод ње у Скипе ћаскању – омогућавајући вам да видите колико је неко прочитао у разговору без додиривања сваке поруке. Ово је посебно корисно у групним разговорима како бисте били сигурни да су сви ухваћени са најновијим порукама. Приватни разговори — Имајте енд-то-енд шифроване Скипе аудио позиве и шаљите текстуалне поруке или датотеке — као што су слике, аудио или видео снимци — користећи индустријски стандардни сигнални протокол. Поруке и обавештења у овим разговорима биће сакривени у листи за ћаскање како би информације које делите биле приватне. Више информација можете пронаћи у Честа питања о приватним разговорима. Снимање позива —Подигните снимке позива на виши ниво помоћу снимања позива. Снимите посебне Скипе позиве са вољеним особама или снимите важне састанке са колегама. Снимање позива је у потпуности засновано на облаку, а чим почнете да снимате, сви у разговору добијају обавештење да се позив снима — тако да нема изненађења. Снимци позива комбинују свачији видео као и све екране који се деле током позива. Профил позива — Лако започните разговор или позив са људима који још увек нису на Скипе-у. Једноставно идите на свој профил у Скипе-у и додирните Подели профил опција да позовете пријатеље да вам се придруже на Скипе-у.
  • Групне везе —Брзо окупите групу на Скипе-у, за групно ћаскање или позив. Креирајте нову групу и додирните Позовите више људи опцију за дељење везе са својом групом. Свако коме пошаљете везу може се брзо и једноставно придружити вашој групи.

Популар Постс