Сеагатеов нови ССД је дизајниран искључиво за Ксбок Оне

Слика љубазношћу: ТецхАерис.цом

Сеагате, америчка компанија за складиштење података, на Е3 2018 је представила нови ССД за Ксбок Оне конзоле. Ако поседујете стотине дигиталних игара на свом Ксбок Оне-у, екстерни диск компаније Сеагате је од суштинског значаја за вас. Сеагате већ има линију чврстих дискова дизајнираних за Ксбок на тржишту, а компанија је представила нови асортиман дискова за игре за Ксбок.

На Е3 2018, Сеагате је најавио потпуно нови ССД који је дизајниран искључиво за Ксбок Оне. ССД је доступан у 2ТБ, 1ТБ и 500ГБ меморији. Моћи ћете да ускладиштите до 500 игара у Сеагате Гаме Дриве од 2ТБ за Ксбок Оне, укључујући достигнућа и друге податке.Сеагате је такође побољшао брзину читања и писања, и наравно, перформансе су боље од стандардног диска јер је дизајниран за играћу конзолу. Нећете приметити заостајање или падове док играте игре сачуване на спољном чврстом диску. Чини се као да се ваше игре играју са самог унутрашњег чврстог диска, захваљујући побољшаним брзинама читања и писања.

Погон за игре кошта нешто више од стандардног чврстог диска, али није изненађујуће с обзиром да ће Сеагате-ов ССД за Ксбок Оне понудити ненадмашне перформансе.

Цене и доступност

Сеагате планира да лансира нови асортиман ССД-а за Ксбок Оне у САД, касније овог лета. Варијанта од 2 ТБ кошта 600 долара, варијанте од 1 ТБ и 500 ГБ коштаће 300 и 150 долара.

Мицрософт на Е3 2018

Е3 2018 је посебно заузет за Мицрософт, јер ће компанија поново проширити развој прве стране. Мицрософт-ов брифинг на Е3 2018 биће луд као и увек.

Можете очекивати епизоду Инсиде Ксбок са изложбеног простора, Ксбок искуство у Мицрософт Тхеатре-у и нове игре.

У недељу, 10. јуна, моћи ћете да гледате брифинг за Ксбок Е3 2018.

Током Ксбок Е3 2018 брифинга, имаћете прилику да проверите све, од детаљних прегледа претходно најављених игара до трејлера за наше ненајављене наслове који долазе у 2018. години и касније, саопштила је компанија.

Звучи као да ће Мицрософт донети много ствари на Е3 2018, а можда ћемо сазнати више о будућим плановима компаније за своје пословање са играма на овогодишњем Е3.

Одрицање од одговорности: Овај чланак је заснован на извештају ТецхРадар-а. Виндовс Латест не даје никакве захтеве или гаранције.

Популар Постс