СДК открива како апликације могу да раде на склопивом Виндовс 10 уређају са два екрана

 Делл склопиви Виндовс 10 телефон

Слика љубазношћу: Хари

Извештај раније ове недеље сугерисао је то Мицрософтова Сурфаце Андромеда је већ повучена и можда никада неће видети дневну светлост пре 2019. Али софтверски гигант још увек треба да развије АПИ-је за склопиву Андромеду у оквиру Ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 а најновији СДК има више доказа у том погледу.

Виндовс 10 СДК Буилд 17692 (Редстоне 5) долази са подршком за покретање апликација за приказ са два окна. Једноставним речима, апликације коначно могу да раде на уређајима са два екрана, као што је Мицрософт Сурфаце Андромеда. Ово је још један доказ да је пројекат већ достигао напредну фазу развоја. АПИ за апликације са два екрана

Програмер Зхиовен Цуи је објавио снимак екрана апликације изграђене на најновијим АПИ-јима из Виндовс 10 СДК. Ово омогућава да се два приказа (у истој апликацији) покрећу један поред другог или наслагана када су у портрету.

 Апликације на уређају са два екрана

Другим речима, апликације би радиле на било ком фактору облика, укључујући таблет или лаптоп са два екрана, што значи да апликације могу да прилагоде свој интерфејс у ​​зависности од оријентације екрана.

Популар Постс