Самсунг наводно ради на новом Виндовс 10 таблету

 Виндовс 10 таблет компаније Самсунг

Слика љубазношћу: ЕкпрессРевиевс.цо.ук

Самсунг остаје посвећен Виндовс 10 екосистему и ако се верује да су извештаји тачни, технолошки гигант можда ради на наследнику свог Галаки Боок уређаја. Иако детаљи за сада нису доступни, али је вероватно да ће уређај бити представљен касније ове године.

Самсунгов нови Виндовс 10 таблет недавно се појавио на руском сајту за сертификацију. У извештају се тврди да су различити бројеви модела СМ-В737, СМ-В738, СМ-В737А, СМ-В737Н, СМ-В737В и СМ-В738Н недавно добили руски сертификат, што сугерише да би уређај могао бити представљен касније ове године. Самсунг Виндовс таблет

Слика љубазношћу: ЛетсГоДигитал

Вероватно је да је таблет наследник Самсунг Галаки Боок линије која такође покреће комплетан оперативни систем Виндовс 10.

Самсунг наводно планира да представи следећу генерацију паметног телефона Галаки Ноте у августу, а на истом догађају би могао бити представљен и Виндовс 10 таблет за који се причало.

Јасно је да произвођач паметних телефона Самсунг и даље жели да буде део екосистема 2-у-1 Виндовс 10 уређаја. Самсунг-ов Галаки Боок таблет прве генерације није био успешан на тржишту 2-у-1, али је вероватно да ће модели друге генерације бити бољи.

Популар Постс