Самсунг Галаки С9/С9+ неће доћи са претходно инсталираном Мицрософт апликацијом

 Самсунг Галаки С9 плус

Слика љубазношћу: АрсТецхница.цом

Јуче смо то приметили Мицрософт је тихо почео да продаје Самсунг Галаки С9 и С9 Плус у својој онлине продавници . Данас је компанија у саопштењу рекла да не постоји ништа попут Самсунг Галаки С9 и С9 Плус „Мицрософт Едитион“. Мицрософт Сторе продаје само Галаки С9/С9+ који је развио Самсунг без икаквих модификација.

Мицрософт је прошле године почео да продаје Самсунг Галаки С8/С8 Плус у продавницама, заједно са Галаки Ноте8. Као део истог партнерства, Мицрософт сада прима преднаруџбе за најновији Самсунг-ов водећи телефон. Самсунг Галаки С9 је најновији водећи телефон који је најавила јужнокорејска компанија са бољим екраном, дизајном и спецификацијама.Вреди напоменути да ови паметни телефони неће бити унапред инсталирани са Мицрософт апликацијама. Упркос чињеници да ово није прилагођена верзија Самсунг Галаки С9, Мицрософт ће и даље пружати подршку купцима. Компанија такође има за циљ да понуди помоћ корисницима који желе да инсталирају Мицрософт апликације на њу.

Компанија каже да је Галаки С9 доступан у Мицрософт Сторе-у исти телефон који можете купити у било којој продавници на мрежи, и да не долази са апликацијама као што су Цортана, Мицрософт Лаунцхер, али можете потражити помоћ Мицрософтових инжењера у прилагођавању телефона њиховим апликације.

Мицрософт каже да је телефон компатибилан са апликацијама као што су Мицрософт Лаунцхер, Цортана, Оутлоок, Скипе, Оффице и ОнеДриве. Мицрософт Лаунцхер, доступан у Гоогле Плаи продавници, даје вам могућност да приступите календару, документима и недавним активностима у вашем персонализованом фиду, наводи се у уносу у продавници компаније.

Самсунг је прошле године потврдио да Мицрософт издање Самсунг Галаки телефона не постоји. Компанија је рекла да не постоји таква верзија паметног телефона, тако да ништа није другачије у поређењу са телефонима доступним у Самсунг Сторе-у.

Популар Постс