Сада су доступна кумулативна ажурирања за Виндовс 10 Мобиле за март 2019

 Виндовс 10 Мобиле ажурирања

Слика љубазношћу: ПхонеДог.цом

Уторак је закрпа и Мицрософт такође објављује нова кумулативна ажурирања са безбедносним исправкама за Виндовс 10 Мобиле телефоне. Данашње ажурирање се покреће на Виндовс Пхоне телефонима као што су Лумиа 950, Лумиа 650 и ХП Елите к3 са исправкама и побољшањима.

Виндовс 10 Мобиле Буилд 15254.556 излази на уређаје са Фалл Цреаторс Упдате-ом. Према евиденцији промена, изгледа да ажурирање укључује безбедносна побољшања за Мицрософт Едге, Виндовс апликације, Виндовс графику и Виндовс кернел.Можете преузети и инсталирати ове кумулативне исправке на уређајима као што су ХП Елите к3, Лумиа 950/950КСЛ, Лумиа 650, Лумиа 550, Вилеифок Про и Алцател ИДОЛ 4С.

Постоји још једно кумулативно ажурирање за старији Виндовс Пхоне. Ако користите уређај са ажурирањем за Виндовс 10 Мобиле Цреаторс, добићете верзију 15063.1689 и она укључује сличне исправке грешака.

Подршка за Виндовс 10 Мобиле

Мицрософт је спреман прекинути подршку за Виндовс 10 Мобиле касније ове године . Компанија неће објавити ниједну нову функцију, али ће и даље испоручивати безбедносна ажурирања до децембра 2019. Након децембра 2019., Мицрософт може једном заувек да остави своју мобилну платформу иза себе.

Мицрософт препоручује корисницима да пређу на Андроид или иОС уређај када се укине Виндовс 10 Мобиле, наглашавајући да су све његове апликације доступне и на овим платформама.

Са престанком подршке за Виндовс 10 Мобиле ОС, препоручујемо корисницима да пређу на подржани Андроид или иОС уређај. Мицрософтова изјава о мисији да оснажи сваку особу и сваку организацију на планети да постигне више, приморава нас да подржимо наше мобилне апликације на тим платформама и уређајима, објаснио је Мицрософт.

Популар Постс