Сада можете лако да пронађете поруке у разговору на Скипе-у за Виндовс и друге платформе

 Скипе

Мицрософт покушава да учини од Скипеа широко коришћеном услугом за размену порука на десктопу и мобилном уређају. У посту на блогу, Мицрософт је открио како поједностављује искуство размене порука на мобилним уређајима, а у другом посту на блогу, произвођач софтвера је најавио нову згодну функцију.

Нова Скипе функција омогућава корисницима да лако пронађу поруке у тренутној конверзацији на Виндовс-у, Линук-у и Мац-у. Ажурирана верзија Скипе-а је 8.30.76.22 и доступна је корисницима који су уписани у програм Скипе Инсидер.

У посту на блогу, Мицрософт је детаљно описао два начина за проналажење порука у разговору:  • Прво, можете отворити разговор и једноставно притиснути Цтрл + Ф. Глобалној претрази можете приступити и притиском на Цтрл + Схифт + С.
  • Постоји нова опција која се налази у заглављу ћаскања. Према Мицрософт-у, у заглављу ћаскања можете притиснути дугме Пронађи и кретати се једноставном стрелицом нагоре и надоле на тастатури.
  • Можете изаћи из режима проналажења једноставним кликом на Откажи или такође можете притиснути тастер Есц.

Постоје неки познати проблеми са којима се бавимо и који ће сигурно бити поправљени у следећем ажурирању на 8.30. Верујте нам, ни нама се не свиђају, али били смо превише узбуђени и желели смо да је испробате мало раније јер знамо да сте тражили ову функцију већ неко време, објашњава Мицрософт.

Популар Постс