Сада можете да користите Цхроме за инсталирање прогресивних веб апликација на Виндовс 10

 Твиттер ПВА Цхроме

Гоогле Цхроме 70 је сада доступан и можете га користити за инсталирање прогресивних веб апликација на свој Виндовс 10 уређај. Гоогле каже да веб апликације инсталиране на десктопу нуде искуство слично као и изворне апликације. Прогресивне веб апликације су интегрисане у ОС и поуздане су баш као и матична апликација јер сервисери могу да кеширају сву имовину.

Гоогле каже да је раст мобилних уређаја био снажан, али десктоп и даље расте. Десктоп остаје важан уређај за обављање свакодневних задатака код куће и на послу. Прогресивна веб апликација доступна преко десктопа даје корисницима изворни осећај јер је веб апликација интегрисана, поуздана и привлачна.

Сада можете да инсталирате прогресивне веб апликације на Виндовс помоћу Цхроме-а

Гоогле Цхроме 70 долази са новом функцијом која вам омогућава да инсталирате прогресивне веб апликације. То значи да ако отворите ПВА као што је Твиттер или Спотифи, можете да кликнете на мени са три тачке и кликнете Инсталирај Твиттер да бисте инсталирали ПВА као обичну апликацију на свом Виндовс 10. Цхроме ПВА Твиттер

ПВА инсталиран преко Цхроме-а отвара се у прозору прегледача, али изгледа и функционише као матична апликација. Нема траке за адресу или картица. Такође можете покренути апликације преко Старт менија и покренути их као друге инсталиране апликације.

 Старт мени са ПВА

Услужни радници осигуравају да су брзи и поуздани, искуство прозора апликације чини да се осећају као било која друга инсталирана апликација, објашњава Гоогле.

Гоогле Цхроме 70 је тренутно доступан корисницима уз нека побољшања и безбедносна побољшања. Можете да додирнете дугме са три тачке и изаберете Помоћ -> О Гоогле Цхроме-у да бисте проверили да ли постоје нова ажурирања.

Популар Постс