Референца породице Виндовс Цоре уређаја примећена је у најновијем Виндовс 10 СДК-у

 Сурфаце Хуб 2 и Виндовс Цоре ОС

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт наводно ради на револуционарној верзији оперативног система Виндовс 10, под кодним именом Виндовс Цоре ОС, која ће имати модуларни приступ рачунарству. Виндовс Цоре ОС би требало да користи ЦСхелл, потпуно нови графички кориснички интерфејс који би омогућио Мицрософту да скалира Виндовс 10 на различите уређаје, као што су паметни телефони, таблети и десктопи.

Мицрософт ентузијаста, посматрач и програмер Теро Алхонен је недавно приметио референцу на Виндовс Цоре Девице Фамили у најновијем СДК-у за Виндовс 10. Теро објашњава да је дефиниција нова и да је из СДК Буилд 17723.Термин би могао бити референца на Виндовс Цоре ОС уређаје као што су Мицрософт Андромеда и Сурфаце Хуб 2 о којима се дуго причало.

Виндовс Цоре ОС

Виндовс Цоре ОС ће служити као основа за све будуће Виндовс итерације. На пример, Андромеда ОС ће бити верзија која се користи на мобилним уређајима, а Поларис би могао бити онај који покрећете на свом десктопу или лаптопу и одбациће традиционалне десктоп апликације за модуларни приступ.

Идеја која стоји иза Виндовс Цоре ОС-а је да се Мицрософт-ова застарела Виндовс платформа претвори у нешто сигурније, мање интензивно и енергетски ефикасно.

Популар Постс