Редизајнирана Мицрософт продавница на Виндовс 10 је сада доступна свима

 Мицрософт продавница на Виндовс 10

Раније овог месеца, Мицрософт је почео са увођењем новог дизајна за Мицрософт Сторе на Виндовс 10. У то време, редизајнирана продавница је била доступна за Виндовс инсајдере у прстену за преглед издања. Данас је редизајнирана Мицрософт продавница увелико доступна широј јавности.

Мицрософт Сторе има нови дизајн који је уско усклађен са веб верзијом и данас видимо нови дизајн на неким од наших машина које нису Инсајдер. Најновија верзија Мицрософт Сторе-а је 11807.1001.13, али нови дизајн би требало да се појави у старијим верзијама јер изгледа да је ажурирање на страни сервера које се постепено објављује.

 Мицрософт продавница на рачунаруКада добијете нови дизајн, приметићете да продавница више личи на веб омотач веб локације Мицрософт Сторе. Баш као и на вебу, сада је могуће даљински инсталирати апликацију или игру на било који Виндовс 10 уређај као што је лаптоп, 2-у-1, ПЦ, десктоп, па чак и Ксбок Оне конзола која је повезана са вашим Мицрософт налогом.

 Даљинске инсталације Мицрософт Сторе-а

Вреди напоменути да је Мицрософт уклонио могућност закачења одељка библиотеке у почетни мени који је био присутан у старијој верзији.

Ако већ имате нови Мицрософт дизајн, јавите нам своје мишљење о њему у коментарима испод.

Популар Постс