Рано погледајте Мицрософтове нове Сурфаце Лаптоп 4 и Сурфаце Про 8

 Гласине о површинском лаптопу

Изгледа да ће Мицрософт-ов врхунски Сурфаце Лаптоп и Сурфаце Про следеће године добити преко потребну надоградњу. Данас су слике Сурфаце Лаптоп 4 и Сурфаце Про 8 откривене у новом сертификату који је поднео Мицрософт са седиштем у Редмонду у Јужној Кореји.

Према сертификатима примећеним на мрежи, Мицрософт ради на надоградњи Сурфаце Лаптоп-а са бројем модела „ 1950 „и Сурфаце Про 8 са бројем модела“ 1960 '.

Оба Сурфаце производа ће користити Интелове најновије процесоре 11. генерације, који долазе са Интел Ирис Ксе графика .Важно је разумети да ће Мицрософт користити Интелову нову интегрисану графику у горњем слоју Сурфаце хардвера следеће генерације компаније. Ирис Ксе ће бити укључен у Цоре и5 и и7 процесоре, а Сурфаце уређаји са Интел Тигер Лаке Цоре и3 процесорима ће остати са Интел УХД графиком.

 Сурфаце Лаптоп 4

Слика љубазношћу: Мицрософт

Вреди напоменути да ће Мицрософт такође понудити Сурфаце Лаптоп (2021) са АМД опцијама, али Сурфаце Про 8 ће испоручивати само Интел хардвер.

За почетак, Ирис Ксе је нова интегрисана графика укључена у Интелове Тигер Лаке ЦПУ 11. генерације и ГПУ обећава боље перформансе.

Иако се тренутно врло мало зна о Сурфаце Лаптоп-у 4, већ знамо скоро све о Сурфаце Про 8, захваљујући еБаи листи која је процурила . Према ранијим извештајима, Сурфаце Про 8 долази са истим 12,3-инчним ПикелСенсе екраном и дебелим оквирима.

 Сурфаце Про 8

Слика љубазношћу: Мицрософт

Сурфаце Про 8 ће такође задржати стандардни дизајн постоља. У ствари, додатак за тастатуру Сурфаце Типе Цовер, који се продаје засебно, такође ће остати непромењен.

Надограђени интерни хардвер ће обећати повећање перформанси процесора и графичке снаге.

Наравно, неће бити велике разлике између Сурфаце Про 8 и Сурфаце Про 7 у погледу перформанси и дизајна. Међутим, ако се ослањате на графички захтевне апликације или желите да играте игрице на свом Сурфаце хардверу, моћна Ксе графика би требало да вам помогне.

Популар Постс