Први Леново лаптоп са оперативним системом Виндовс 10 са Снапдрагон 850 је званичан

 Леново са СД850

Куалцомм и Мицрософт су се удружили како би побољшали перформансе оперативног система Виндовс 10 на Снапдрагон процесору и пружили корисницима искуство Увек повезани. Ова идеја није ништа ново, Мицрософт је раније користио АРМ чипсет у Сурфаце РТ-у и пројекат је пропао, али сада се чини да је партнерство између Мицрософта и Куалцомм-а коначно успјело.

Раније ове године, Куалцомм је најавио Снапдрагон 850 процесор и обећао 30% побољшања перформанси у односу на претходника.

На ИФА 2018, Леново је најавио први Виндовс 10 уређај са Снапдрагон 850 процесором. Леново Иога Ц630 2-у-1 кабриолет је представљен данас на ИФА-и и покреће га Мицрософтов Виндовс 10 оперативни систем.Леново уређај са оперативним системом Виндовс 10 ради на Снапдрагон 850 процесору и нуди интегрисану 4.5Г ЛТЕ везу попут паметног телефона.

Леново тврди да уређај може да понуди до 25+ сати локалне видео репродукције са једним пуњењем.

Кључне карактеристике Леново Иога Ц630

  • То је лагани лаптоп који је направљен од врхунског алуминијума
  • 2-у-1 конвертибилни уређај делује више као паметни телефон, захваљујући уграђеној 4.5Г ЛТЕ Адванцед Про конекцији.
  • Уређај би требало да нуди до 25+ сати локалне видео репродукције са једним пуњењем.
  • Покреће га Куалцомм Снапдрагон 850 мобилна рачунарска платформа која пружа побољшане перформансе у односу на претходника.

Спецификација Леново Иога Ц630

  • Поседује 13,3-инчни ФХД екран осетљив на додир.
  • Леново га је комбиновао са моћним стерео звучницима за побољшани звук и савршен је лаптоп за гледање филмова.
  • То је 2-у-1 уређај тако да га можете користити као лаптоп или таблет.

Најновији лаптоп компаније Леново намењен је креативцима и професионалцима. Такође долази са опционом Леново оловком која вам омогућава да ослободите креативност. Можете га користити као своје платно или означити документе оловком.

Мицрософт блиско сарађује са Куалцомм-ом на дизајну како би прилагодио Снапдрагон процесор за рад са Виндовс 10 без угрожавања његових перформанси и оптимизације напајања. Према Куалцомм-у, Снапдрагон 850 процесор нуди 30 посто повећање перформанси и 20 посто боље трајање батерије у односу на 835.

Вреди напоменути да је напајање преносног рачунара или рачунара много теже од паметног телефона, али ако су тврдње тачне, рачунари са Снапдрагон 850 би требало да буду добри у погледу перформанси, трајања батерије и ЛТЕ брзине.

Популар Постс