Прозор апликација сада може да задржи своје величине у оперативном систему Виндовс 10 након промене резолуције екрана

 Виндовс 10 подешавања екрана

Било је три године од објављивања Виндовс 10 , а данас ради на више од 700 милиона уређаја широм света. Захваљујући приступу Виндовс као услуга, Виндовс 10 постаје све бољи. Мицрософтов оперативни систем за десктоп рачунаре добија стална безбедносна ажурирања два пута месечно и нове функције отприлике сваких шест месеци.

Касније ове године очекује се да ће Мицрософт представити ново ажурирање функција, које ће омогућити корисницима да ураде више. Поред побољшања Флуент Десигн-а и Мицрософт Едге-а, Мицрософт такође доноси нову згодну функцију која ће побољшати целокупно искуство играња.

Чини се да у оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5, отворени прозори сада могу задржати своју величину након промене резолуције. Раније су корисници морали да мењају величину прозора након играња било које игре која не подржава велике мониторе/резолуције. Подешавања екрана у оперативном систему Виндовс 10

Застареле игре као што је Севен Кингдомс раде само у нижој резолуцији и након напуштања игре, корисници су морали да промене величину свега. Ова грешка је коначно решена у Виндовс 10 ажурирањем Редстоне 5.

Популар Постс