Прототип Сурфаце Про 8 поново цури са бољим спецификацијама, али без новог дизајна

 Сурфаце Про процурила слика

Слика љубазношћу: Реддит

Пре две године, широко распрострањене гласине су тврдиле да Мицрософт ради на великом ремонту Мицрософтовог Сурфаце Про кодног имена Цармел.

Нажалост, Сурфаце Про Цармел се никада није појавио из неких разлога. Од новембра 2020. Сурфаце Про 7 је најновији додатак Сурфаце Про породици и најављен је прошле године са мањим побољшањима.Објављено је да ће Сурфаце Про Цармел бити у великој мери редизајниран и Мицрософт је планирао да га објави 2019. године, али је померен за 2020. годину, а сада изгледа да је редизајнирани Сурфаце одложен по трећи пут.

Мицрософт још увек није званично најавио свој Сурфаце Про 8, али већ знамо да је одложено због успоравања привреде широм света. Раније овог месеца, корисник је поставио фотографије Сурфаце Про 8 (инжењерски узорак) на еБаи-у и сада је открио заједнички Детаљније.

Слике приказују уређај сличан Сурфаце Про 7 са истим екраном, идентичним дизајном, али сада долази са надограђеним спецификацијама.

 Сурфаце Про 8 назад

Прототип садржи ажурирање за Виндовс 10 за мај 2020., Интелов процесор Тигер Лаке 10. генерације, 32 ГБ РАМ-а, 1ТБ ССД, Блуетоотх, подршку за Ви-Фи и још много тога.

Врхунски модел користи Интел Тигер Лаке Цоре и7-1165Г7 ЦПУ и такође ће имати исту шасију као Сурфаце Про 7.

Другим речима, ако овај уређај буде објављен следеће године, то ће поново бити Сурфаце Про 7 без радикалних промена дизајна.

 Про 8 страна

Ако сте чекали правог наследника са мањим оквирима и подешавањима дизајна, најбоља опција би била Сурфаце Про Кс следеће генерације.

Без обзира на то да ли Мицрософт овај прототип дизајна назива Сурфаце Про 7 (2020) или Сурфаце Про 8, изгледа да тешко редизајнирани Сурфаце неће стићи ускоро.

Ако је прототип стваран, чини се да је Мицрософт ставио јасан нагласак на унутрашња побољшања хардвера са својим следећим Сурфаце Про, али сазнаћемо више када Мицрософт званично објави уређај следеће године.

Популар Постс