Прославите Дивали уз Мицрософтов нови пакет позадина за Виндовс 10

 Позадина за Мицрософт Сторе

Мицрософт је објавио три нове позадине за Виндовс 10 и можете их бесплатно инсталирати на свој уређај. Компанија је такође објавила једну позадину за прославу фестивала светла - Дивали.

Дивали је један од најпопуларнијих индијских фестивала и да би прославио фестивал светла, Мицрософт је објавио један тематски пакет који има најупечатљивије Дивали позадине за ваш Виндовс 10 уређај. Позадине показују светлуцање уљаних лампи и живописног цвећа.

Под називом „Фестивал светла“, овај бесплатни пакет тема за Виндовс 10 има 18 позадина високе резолуције и може се лако користити на вашим таблетима и десктоп рачунарима које покреће Виндовс 10. Важно је напоменути да ћете добити само позадину радне површине и инсталирати ову тему пакет неће мењати звукове нити вршити друга прилагођавања вашем систему.Мицрософт Сторе каже да су подржане све најновије верзије оперативног система Виндовс 10. Ако сте заинтересовани, можете добити позадину тако што ћете је потражити у продавници или на линковима испод.

Узмите пакет позадина Фестивала светлости из Мицрософт продавнице овде . Након што инсталирате пакет тема, покрените апликацију Подешавања и идите Персонализација > Теме. У падајућем менију изаберите опцију Фестивал светлости и систем ће одмах променити позадину.

 Подешавања позадине за Виндовс 10

Као што је горе наведено, Мицрософт је објавио још две позадине за Виндовс 10. Друга је под називом „Топле зимске ноћи“ и осветљава снежну ноћ. Ову позадину можете добити од овде .

Трећа позадина „Снежне скулптуре“ приказује дивне породице снежних људи, величанствене дворце и замршене возове. Можете преузети ову позадину са овде .

Популар Постс