Програмер треће стране покушава да стави Виндовс 10 на Нинтендо Свитцх

После толико месеци тестирања и тражења грешака, група програмера је недавно портирала фулл Виндовс 10 на АРМ доживљају до линије Лумиа 950 . Иста група програмера је такође успела да доведе Виндовс 10 на АРМ-у до Распберри Пи 3 . Изгледа да један од водећих програмера Бен сада ради на томе да донесе Виндовс 10 АРМ на Нинтендо Свитцх уређај за игре.

У а серија твитова , Бен је открио да би Виндовс 10 могао бити инсталиран и на Нинтендо Свитцх. Иако Виндовс 10 тренутно не успева да се правилно учита на Нинтендо Свитцх, платформа би требало да ради на уређају за игре након низа подешавања система. На пример, постоји потреба да се ради на меморијским регионима да би се покренуо ОС.

Из очигледних разлога, ако је Виндовс 10 инсталиран на Нинтендо Свитцх, мало је вероватно да ће бити тако брз и брз као што бисте очекивали у савршеном свету, али је свакако нешто што би могло бити узбудљив експеримент. В10 на прекидачу

Такође се чини да је оперативни систем који се тестира на Нинтендо Свитцх-у Виндовс 10 на АРМ-у. Виндовс 10 на АРМ-у је најновији Мицрософтов пројекат који нас је прилично узбудио.

 Виндовс 10 на прекидачу

Виндовс 10 на АРМ-у је свестран и прилагодљив. Програмери су такође успели да пренесу овај ОС на Лумиа телефоне, као и на Распберри Пи 3. Виндовс 10 на Снапдрагон рачунарима обећава вишедневно трајање батерије и изворну интернет конекцију.

Популар Постс