Програмер треће стране показује модеран Филе Екплорер за Виндовс 10

 Апликација Филес

Од објављивања оперативног система Виндовс 8 2012. године, Мицрософт покушава да учини Виндовс модернијим и флексибилнијим. У поређењу са старијим верзијама десктоп оперативног система, Виндовс 10 нуди модеран изглед и осећај. Модеран изглед се може видети када се пореде УВП апликације и класичне Вин32 апликације.

Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10 је и даље класична апликација са неким побољшањима као што је интеграција тамног режима. Програмери су креирали разне менаџере датотека трећих страна који се могу користити као алтернатива Филе Екплореру, али још увек није било модерног решења.

Програмер Луке Блевинс је сада направио Филе Екплорер са модерним интерфејсом, течним дизајном и подршком за тамни режим.



Филес УВП је менаџер датотека треће стране који се може инсталирати на било који Виндовс 10 уређај и користи интерфејс који смо раније видели у концептима вентилатора.

Луке Блевинс, који је креирао апликацију, јесте објавио на Гитхуб-у што ће га учинити заменом за Виндовс Филе Екплорер коју покреће заједница.

 Датотеке УВП тамни режим

Апликација није намењена да буде једноставан УВП клон густог дизајна Виндовс Филе Екплорер-а, али ће на крају постати висококвалитетно, модерно преписивање које укључује нове УКС трендове као што су елементи Флуент Десигн и минимализам. Пошто сам у средњој школи, проблем је што једноставно немам времена да радим на овом пројекту као пре годину дана, објашњава Луке у Реддит пост .

Као што можете видети на снимцима екрана у наставку, Филес УВП се увелико разликује од класичног Филе Екплорер-а, који је заснован на познатом моделу апликације Вин32.

1 од 2  Филес УВП десктоп приказ  Фајлови УВП

Можете преузети и инсталирати ране верзије менаџера датотека треће стране са Гитхуб-а, али он није намењен да замени подразумевани Филе Екплорер. Апликација је грешка и има неколико грешака, али ако и даље желите да је испробате, можете да пратите кораке наведене у наставку:

  • Да бисте инсталирали и тестирали Филес УВП, омогућите режим програмера на рачунару и преузмите пакет са Гитхуб-а .
  • Након што га распакујете на радну површину, једноставно отворите фасциклу к64 и инсталирајте зависности, један по један сертификат.
  • Кликните десним тастером миша на датотеку „Адд-АппДевПацкаге“ и покрените је у ПоверСхелл-у са администраторским привилегијама.
  • Пратите упутства на екрану у ПоверСхелл-у и коначно отворите аппк датотеку која се налази унутар к64 фасцикле да бисте инсталирали апликацију Филес УВП.

Луке верује да ће његов менаџер датотека треће стране на крају стићи у Мицрософт Сторе, што ће омогућити корисницима да брзо преузму и инсталирају апликацију на било којој Виндовс 10 машини.

Популар Постс