Програмер треће стране објављује ЛибреОффице у Мицрософт Сторе-у за Виндовс 10

 ЛибреОффице за Виндовс 10

Мицрософт Оффице је владајући шампион канцеларијских пакета. Оффице пакет отвореног кода под називом ЛибреОффице је достојна алтернатива Мицрософт Оффице-у и чини се да је програмер треће стране објавио апликацију у Продавници за Виндовс 10.

Од својих раних дана, ЛибреОффице је био пројекат вођен заједнице и по изгледу ствари, програмер треће стране је објавио ЛибреОффице у Мицрософт Сторе-у. Иако можете бесплатно да преузмете целу апликацију, постоји и опција да купите апликацију за 2,99 долара и подржите издавача.

Бесплатна пробна верзија је неограничена и има све функције. Куповина нас подржава. ЛибреОффице је моћан канцеларијски пакет – његов чист интерфејс и алати богати функцијама помажу вам да ослободите своју креативност и побољшате своју продуктивност. ЛибреОффице укључује неколико апликација које га чине најмоћнијим бесплатним и отвореним канцеларијским пакетом на тржишту: Вритер (обрада текста), Цалц (табеле), Импресс (презентације), Драв (векторска графика и дијаграми тока), Басе (базе података) и Математика (уређивање формуле), стоји у опису продавнице.Апликацију је објавио програмер који се зове .Нет, што значи да они дефинитивно нису званично одобрени од стране Тхе Доцумент Фоундатион.

Чини се да је издавач користио Мицрософтов Пројецт Центенниал да претвори Виндовс десктоп апликацију у Универсал Виндовс платформу (УВП). Пројецт Центенниал у основи омогућава програмерима да препакују постојеће .НЕТ и Вин32 десктоп апликације како би их укључили у Мицрософт Сторе.

ЛибреОффице за Виндовс 10 можете преузети са овде .

Популар Постс