Програмер треће стране додаје седам Гоогле веб апликација у Виндовс 10 Сторе

 Гоогле Пхотос

Једна од најчешћих критика на рачун Мицрософтове мобилне платформе био је недостатак квалитетних апликација за његов савремени Виндовс екосистем. Гоогле није заинтересован за прављење УВП апликација за Виндовс 10 уређаје, а одсуство Виндовс Сторе-а је живи доказ да гигант претраживача још увек није заинтересован за Мицрософтову платформу.

Мицрософт је у потпуности посвећен прогресивним веб апликацијама (ПВА) и надамо се да ће програмери ускоро пренети своје веб апликације на Виндовс 10.

Програмер треће стране је објавио седам Гоогле веб апликација у продавници. 1К Студиос је објавио апликације као што су ИоуТубе Гаминг, Фотографије, Мапе, Дриве, Документи, Табеле и Презентације. Вреди напоменути да би апликације Мапе и ИоуТубе Гаминг функционисале и на Виндовс 10 Мобиле уређајима. Гоогле апликације у продавници

Оно што је важније знати је да би апликације нудиле исто искуство као и веб локација, али би апликација могла бити боља опција за неке кориснике.

ПВА је само веб локација која је кодирана на такав начин да се може појавити и као самостална апликација и може се инсталирати из продавнице апликација на Андроид и Виндовс 10.

Говорећи о апликацији Гоогле фотографије, она вам омогућава да прегледате и управљате фотографијама ускладиштеним на Гоогле диску. Такође има опцију да вам омогући да прегледате и уклоните своје коментаре и поруке на дељеним фотографијама. Гоогле је такође укључио подршку за Гоогле помоћник да би добио побољшано искуство складиштења слика.

Постоји шанса да ће Гоогле повући ове апликације ако не испуне Гоогле-ове смернице.

Популар Постс