Програмер покушава да покрене Виндовс 10 АРМ на ОнеПлус 6Т

 Виндовс 10 и ОнеПлус 6Т

Након портирања Виндовс 10 на АРМ-у на Распберри Пи , Нинтендо Свитцх , група програмера је сада успела да покрене оперативни систем на ОнеПлус 6Т. Ово вас очигледно не би учинило продуктивнијим или побољшало искуство телефона, али то је један од лудих хакова које можете да урадите.

Идеја покретања Виндовс 10 на АРМ-у на ОнеПлус 6Т је интригантна, посебно зато што оперативни систем није оптимизован за мале екране и мобилне уређаје.

Још у децембру 2016., и Мицрософт и Куалцомм су радили заједно како би довели Виндовс 10 у АРМ ЦПУ као што су Снапдрагон чипсетови. Као резултат, Виндовс 10 АРМ се може пренети на било који уређај са АРМ или Снапдрагон хардвером. Чини се да ћете у будућности моћи да покренете пуни Виндовс 10 на ОнеПлус 6Т путем незваничног хаковања.Међутим, болно подешавање неће бити вредно вашег времена, јер ОС није оптимизован за мобилни уређај и не можете да га правилно користите са лакоћом.

Независни програмер треће стране је сада успео да покрене Виндовс 10 АРМ64 на ОнеПлус 6Т и очигледно се уређај срушио са грешком БСОД (Плави екран смрти). Занимљиво, додир ради без икаквих проблема јер ОнеПлус 6Т екран користи Синаптицс тоуцхсцреен контролер који подржава Виндовс 10.

Уз подешавања за управљање меморијом и друге делове, Виндовс 10 на АРМ-у би требало да буде у могућности да се успешно покрене на ОнеПлус 6Т.

Популар Постс