Програмер инсталира Фаллоут игру на Лумиа 950 КСЛ који користи Виндовс 10 АРМ

 Лумиа 950 КСЛ са Виндовс 10

Представљен крајем 2016. године, Виндовс 10 на АРМ-у је најновији Мицрософтов пројекат који нас је прилично узбудио. Виндовс 10 на Снапдрагон уређајима обећава вишедневно трајање батерије и изворну интернет конекцију.

Прошле године, више програмера и ентузијаста је показало свестраност Виндовс 10 АРМ-а инсталирајући га на стари Мицрософтов водећи Лумиа 950 телефон. Још један програмер је сада успео да инсталира и покрене Виндовс 10 на АРМ-у на Лумиа 950 КСЛ опремљеној Снапдрагоном.

Као што можете видети на слици испод, чини се да Виндовс 10 успешно ради на старом телефону. Лумиа 950 са В10 АРМ

Покретање пуне верзије оперативног система Виндовс 10 на Виндовс Пхоне телефону је прилично импресивно, али то није нова ствар. Током протеклих неколико месеци, програмери су објавили снимке екрана и видео записе о Виндовс 10 АРМ-у, Виндовс РТ-у који ради на Лумиа уређајима, а уређаји су употребљиви уз неколико подешавања подешавања.

Независни програмер Валл СоГБ је поделио видео како би демонстрирао могућности Виндовс 10 на АРМ-у (ВоА). На видео снимку се види хакована Лумиа 950 са Виндовс 10 на АРМ-у како ради Фаллоут игру.

 Фаллоут на Лумиа 950 КСЛ

Покретање пуне ПЦ верзије игре Фаллоут на паметном телефону је прилично импресивно, а уз неколико подешавања уређаја, можда неће бити тешко за коришћење. Програмер каже да Фаллоут ради директно на процесору телефона и да користи Мицрософтову Виндовс к86 технологију емулације.

Вреди напоменути да четири године стара Лумиа 950 КСЛ има Снапдрагон 810 СоЦ, који није брз у поређењу са тренутном генерацијом Снапдрагон СоЦ-а који користе увек повезани рачунари и водећи паметни телефони.

Прилично је занимљиво видети игру високог квалитета као што је Фаллоут која ради на Лумиа 950, релативно старом Виндовс Пхоне-у са застарелим СоЦ-ом. То јасно показује свестраност нове верзије Виндовс-а и могућности Лумиа телефона.

Популар Постс