Проблеми са Виндовс 11: Мицрософт потврђује распрострањена рушења апликација

 Виндовс 11 апликација се руши

Још једног дана, још једна грешка је пронађена у Виндовс-у 11. Као што смо објаснили у нашем извештају раније данас, а Грешка у оперативном систему Виндовс 11 руши алатку за изрезивање (сниппингтоол.еке) са загонетном грешком Ова апликација не може да отвори. Мицрософт је сада потврдио да сертификат који је истекао изазива проблеме корисницима.

Виндовс 11 долази са огромним побољшањима за апликације за пријемно сандуче као што су подешавања и алатка за исецање. Обе апликације су ажуриране побољшањима дизајна ВинУИ, али ажурирање такође укључује низ проблема са којима се неки корисници, па чак и Мицрософт, сусрећу ових дана.

У ажурирању центра за повратне информације, Мицрософт је потврдио да је свестан грешке у апликацијама као што су Сниппинг Тоол и Сеттингс на Виндовс 11. Ако сте погођени, можда сте приметили да многе апликације које користите све време нису т више наступаМноги корисници пријављују честе падове када покушају да отворе међуспремник или емоџи панел, тастатуру на додир, подешавања и друге популарне апликације, што отежава коришћење рачунара.

Рушења су уобичајена међу апликацијама које је развио Мицрософт, као што је Сниппинг Тоол. Сниппинг Тоол, који је освежен за Виндовс 11 новим дизајном и приступом, једноставно се руши након што је Мицрософтов дигитални сертификат истекао. Гледајући наше форуме и форуме Мицрософт заједнице, чини се да је проблем широко распрострањен.

Чини се да је кривац грешка која је дошла са истеклим дигиталним сертификатом. Као таква, свака апликација која зависи од тог непознатог дигиталног сертификата вероватно је склона паду.

За сада нема званичног решења, али Мицрософт је потврдио наш извештај у ажурирању објављеном на Феедбацк Хуб-у, наводећи да су свесни проблема са оперативним системом Виндовс 11 који узрокује рушење ових апликација:

  • Страница налога и одредишна страница подешавања.
  • Додирните тастатуру, куцање гласом и таблу са емоџијима.
  • Корисничко сучеље уређивача метода уноса.
  • Почетак рада и савети.

Мицрософт истражује проблем и компанија је понудила алтернативно решење за Сниппинг Тоол.

За сада, коришћење ВИН + ПринтСцреен, АЛТ + ПринтСцреен или ВИН + Г су алтернативне опције ако треба да направите снимке екрана, Мицрософт рекао у посту на Феедбацк Хуб-у.

Први ће сачувати снимак екрана преко целог екрана у фасцикли Снимци екрана у вашој библиотеци слика, други ће копирати снимак екрана прозора у фокусу у ваш међуспремник, а трећи ће отворити Ксбок Гаме Бар која може да уради бројне ствари, укључујући снимке екрана и снимање током играња, објаснила је компанија.

Мицрософт ради на поправци и више детаља ће бити подељено ускоро.

Популар Постс