Примећен је наводни нови Мицрософт Сурфаце уређај са Интел Ице Лаке ЦПУ-ом

 Сурфаце Про са Виндовс 10

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

Сурфаце следеће генерације ће вероватно бити ускоро представљен – врло вероватно на Мицрософт-овом хардверском догађају 2. октобра. Чини се да се предстојећи Сурфаце уређај већ појавио у тесту за мерење и да би његов скори изглед сада могао бити мало вероватнији.

Примећено од нас, тхе Геекбенцх листинг даје нам поглед на Интел процесор унутар Сурфаце Про или Сурфаце Лаптоп-а. Списак је за производ под називом „ОЕМЈЛ ОЕМЈЛ Продуцт Наме ЕВ1.5А“, који изгледа као нови Сурфаце производ пошто Мицрософт користи сличну шему именовања за Сурфаце Го на Геекбенцх-у.Очигледно, основни модел уређаја ће покретати Интел-ов Ице Лаке (Интел Цоре и5-1035Г1) ЦПУ 10. генерације који ради на 3,60 ГХз са Турбо Боост-ом. Ово би одржало Сурфаце Про/лаптоп (2019) конкурентно другим врхунским 2-у-1 уређајима.

 Сурфаце Про бенцхмарк

Интелови 10. генерација Ице Лаке процесора долазе у Цоре и3, Цоре и5 и Цоре и7. Ице Лаке има четири језгра и осам нити и максималну турбо фреквенцију до 3,60 Гхз. ЦПУ такође долази са Ирис Плус графиком, која је способна за до 64 извршне јединице.

Геекбенцх примећује основну фреквенцију уређаја као 1,19 ГХз што се чини као конфигурабилна ТДП-уп фреквенција, као што је поменуто на Интел-овом веб сајт .

Нажалост, бенцхмарк није открио никакве друге детаље о наводном Сурфаце уређају. Није јасно да ли овај модел припада Сурфаце Про или Сурфаце Лаптоп линији.

За контекст, Сурфаце Про 6 има екран од 12,3 инча (2736 к 1824), тако да ако је уређај Сурфаце Про 7, вероватно ће испоручити сличне бројеве.

Вреди напоменути то мерило Сурфаце Го са Интел Цоре м3 такође се јуче појавио на мрежи.

Чланак је ажуриран да би се разјаснило да то може бити било који Сурфаце уређај.

Популар Постс