Преузмите Виндовс 10 Буилд 17115 ИСО слике

 Лап топ

Слика љубазношћу: ТецхРадар.цом

Виндовс 10 Буилд 17115 ИСО слике су сада доступне за преузимање са веб локације Мицрософт Виндовс Инсидерс. Ово је други ИСО за Виндовс 10 Редстоне 4, следећа верзија оперативног система која се очекује у априлу. Са Виндовс 10 Редстоне 4 ИСО сликама, можете чисто да инсталирате нову верзију оперативног система на рачунар.

Мицрософт је почео да ради на Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате кодног имена Редстоне 4 пре објављивања Фалл Цреаторс Упдате-а крајем 2017. Мицрософт је данас такође испоручио нову верзију Виндовс Инсајдерима у Фаст Ринг-у, док је Буилд 17115 објављен за Слов Ринг Инсајдери прошле недеље.Рад на ажурирању Редстоне 4 је у завршној фази, а очекује се да ће Мицрософт одјавити РТМ кандидата до краја овог месеца. Виндовс 10 Буилд 17115 је РТМ квалитетна верзија и можете да користите ИСО-ове за чисту инсталацију.

Преузмите Виндовс 10 Буилд 17115 ИСО слике

Везе за преузимање Виндовс 10 Буилд 17115 ИСО: к64 линк и к86 линк .

Вреди напоменути да је ИСО доступан само за Виндовс инсајдере. Мицрософт каже да се они који нису инсајдери морају придружити програму како би преузели ИСО и почели од нуле са овом новом верзијом ОС-а пре свих осталих. Мицрософт је објавио три различита ИСО-а верзије 17115:

  • Инсидер Превиев Ентерприсе.
  • Инсајдерски преглед.
  • Инсајдерски преглед Почетна Кина.

Мицрософт је објавио ИСО-ове за све верзије оперативног система Виндовс 10, укључујући 32-битни. Уверите се да сте преузели исправан ИСО компатибилан са вашим рачунаром, иначе нећете моћи да очистите ажурирање Редстоне 4.

Очекује се да ће Мицрософт финализирати Редстоне 4 ажурирање за Виндовс 10 до краја овог мјесеца, а компанија ће објавити Спринг Цреаторс Упдате широј јавности у априлу. Мицрософт такође ради на ажурирању Редстоне 5 , иако је још увек у раној фази, а нове функције ће почети да се уводе у Скип Ахеад Ринг Инсидерс у наредним недељама.

Популар Постс