Преузимање ажурирања за Виндовс 10 постало је лакше са новом МЦТ скриптом

 Виндовс 10 ИСО

Надоградња оперативног система Виндовс 10 на ажурирања нових функција путем Виндовс Упдате није увек једноставна јер би ваш рачунар могао бити спречен да преузме ажурирања.

Виндовс Упдате није увек најпоузданији начин за преузимање и инсталирање ажурирања за Виндовс 10. Што се тиче ажурирања функција, Мицрософт каже да увек користи ограничен приступ увођењу, тако да га неће сви добити.

Мало кашњење у могућности да преузмите и инсталирајте ажурирања функција оперативног система Виндовс 10 је заправо сасвим прихватљиво, али може бити неугодно када се ажурирање не нуди на вашем рачунару неколико недеља или месеци и нема јасноће.Срећом, Мицрософт нуди много опција за инсталирање ажурирања за Виндовс 10. На пример, можете да користите Виндовс 10 ИСО датотеку или алатку за креирање медија да извршите надоградњу на месту без губитка података.

Нова батцх датотека иде даље тако што вам омогућава да наложите алату за креирање медија да преузме било коју верзију Виндовс 10 ИСО-а. Такође можете да користите алатку за креирање медија да извршите надоградњу на месту без губитка података.

Како да преузмете било које ажурирање функција оперативног система Виндовс 10

Да бисте преузели Виндовс 10 ИСО било које верзије, следите ове кораке:

 1. Идите на Мицрософт страницу за преузимање.
 2. Преузмите алатку за креирање медија.
 3. Сачувајте га у фасцикли под називом „МЦТ“.
 4. Иди на Гитхуб , кликните на „сирово“.
 5. Кликните десним тастером миша било где на страници и сачувајте групну скрипту у фасцикли „МЦТ“. Екстензија датотеке треба да буде .бат
 6. Двапут кликните на .бат датотеку.
   Батцх фајл
 7. Изаберите верзију оперативног система Виндовс 10 коју желите.
   Креирајте Виндовс 10 медије
 8. Прихватите одредбе и услове у алатки за креирање медија.
 9. Кликните на „Даље“.
 10. Изаберите другу опцију Креирај инсталациони медијум.
   Алат за креирање медија
 11. Проверите „Користите препоручене опције за овај рачунар“.
 12. Кликните на „Даље“.
 13. Изаберите другу опцију „ИСО“ датотеку.
 14. Изаберите локацију.

 Виндовс 10 ИСО медији

Када завршите, можете монтирати Виндовс 10 ИСО датотеку и двапут кликнути на сетуп.еке да бисте преузели надоградњу на месту.

За оне који нису свесни, надоградња на месту вам омогућава да надоградите постојећу инсталацију Виндовс-а на најновију верзију. Такође можете да преузмете и инсталирате месечне кумулативне исправке ако не можете да их преузмете преко апликације Виндовс Упдате или Сеттингс.

Популар Постс