Преглед: иМифоне Умате Про за Виндовс

Да ли вам понестаје простора за складиштење на иОС уређају? Наравно. Као што знате да већина иОС уређаја (што је најважније иПхоне и иПад) долази са ограниченим простором за складиштење у основним моделима, не прође много времена пре него што вам понестане простора на уређају остављајући вас у ситуацији у којој не можете да снимите своје омиљене тренутке и не можете да инсталирате најновију апликацију или ажурирање за иОС.

Постоје и ситуације када морате да продате свој иПхоне, али сте забринути за могућност поврата ваших података чак и ако их избришете.

Ако се суочите са једним (или оба) од ових проблема, наш данашњи алат је за вас.иМифоне Умате про за Виндовс је алатка за брисање података која вам омогућава да решите проблеме са простором за складиштење и такође трајно бришете избрисане податке ако то желите, чинећи их неповратним.

 ревиевфеа

(Имајте на уму да ово није алатка за опоравак података. Пронађите нашу рецензију иМифоне Д-Бацк за ваше потребе за обнављањем података

Карактеристике иМифоне Умате Про за Виндовс:

иМифоне Умате Про вам омогућава да ослободите простор само једним кликом. Има неке моћне функције: чишћење нежељених датотека, компримовање фотографија без губитака или прављење резервних копија и брисање фотографија, брисање великих датотека и уклањање некоришћених апликација.

 • Очистите нежељене датотеке

Нежељени подаци, кешови апликација и привремене датотеке се временом накупљају на иОС-у и не бришу се увек ефикасно. иМифоне Умате Про помаже у чишћењу ових података са вашег уређаја и поврату вредног простора за складиштење.

Ставке као што су евиденције пада, кешови фотографија, колачићи, привремене датотеке, неуспела преузимања и друго смеће које креирају апликације трећих страна могу се пронаћи и избрисати једним кликом унутар алатке. Иако ово можда неће ослободити огромну количину простора, то је простор који би иначе био неупотребљив. Ваши резултати се могу разликовати и алатка може понудити знатну количину слободног простора за складиштење ако сами редовно не бришете привремене датотеке.

 1-клик

 1 слика 1

 1 слика 2

Након чишћења, видећете колико је простора ослобођено и колико још могу да ослободе друге функције.

 1 слика 3

 • Компресујте, направите резервну копију или избришите фотографије

иМифоне Умате Про има технологију компресије за коју иМифоне тврди да својом компресијом без губитака може уштедети до 75% простора који користе ваше фотографије. Умате Про вам такође пружа могућност да направите резервну копију својих фотографија на рачунару како бисте могли да сачувате своје фотографије у оригиналној величини и квалитету пре него што наставите. Постоји минимална приметна деградација и сигурно ћете ценити ослобођени простор у односу на изгубљени квалитет.

Такође можете да користите алат за преглед и групно брисање фотографија са свог уређаја, штедећи вам много простора у зависности од величине ваше библиотеке фотографија.

 • Обриши све податке

 2 слика 1

иМифоне Умате Про подржава брисање свега на вашем иОС уређају. Сви подаци ће бити трајно избрисани и све што је сачувано на уређају ће нестати када изаберете ову опцију.

Потпуно уклањање ваших података и датотека може се обавити опцијом за ресетовање на фабричка подешавања у иОС-у, али ресетовање на фабричка подешавања није довољно за трајно брисање свих података јер се могу опоравити. Овај алат осигурава да се подаци не могу опоравити.

Постоје 3 нивоа брисања уређаја. Можете одабрати онај који вам највише одговара. иМифоне ипак препоручује одабир средњег нивоа.

 2 слика 2

 • Обришите избрисане датотеке

 3 слика 1

Једноставно избрисане датотеке могу се лако опоравити. Опција Избриши избрисане датотеке осигурава да можете избрисати те избрисане датотеке без шансе за опоравак чак и коришћењем најновијих алата за опоравак.

 3 слика 3

 • Обришите приватне податке

 4 слика 1

Кључни фокус са иМифоне Умате Про је приватност и обезбеђивање података. Ова функција обезбеђује да се ваши приватни подаци у потпуности уклоне пре него што се уређај да на коришћење новом власнику. Уништиће приватне податке са 100% неповративим како би спречио да ваши лични подаци доспеју у погрешне руке.

Након скенирања, иМифоне Умате Про ће излистати све ваше приватне податке укључујући фотографије, поруке, контакте итд. Можете кликнути да бисте прегледали и селективно избрисали одређени тип података.

 приватни подаци

Закључак

иМифоне Умате Про је одлична алатка за власнике иОС уређаја којима је ускраћена бесплатна меморија и која су фокусирана на приватност коју могу да користе практично и лако преко својих Виндовс рачунара. Алат чисти много простора са вашег иОС уређаја и осигурава да се ниједан избрисани подаци никада не могу опоравити, чак ни путем иМифоне-овог сопственог алата за опоравак података. И за то добија 10/10 од нас.

иМифоне Умате Про је плаћени алат, што би могло бити одлагање за људе који више воле да користе бесплатни софтвер (за вас постоји ограничена бесплатна верзија са ограниченим функцијама), али свакако бисте требали купити овај алат који ће вас спријечити да добијете свој наводно- избрисани подаци су процурили и штеди вас црвенило и срамоту ако ваши избрисани подаци икада процуре ако одлучите да не користите алатку.

 Опције

Популар Постс