Преглед: Чаробњак за опоравак података ЕасеУС за Виндовс

Технологија је данас постала неизоставни део наших живота. Користимо га за удобност, забаву, рад, а сродни подаци се такође чувају на овим техничким гаџетима. Нажалост, како се све више ослањамо на технологију за складиштење наших важних података, ризик од губитка тих података такође расте пропорционално. Губитак података може настати због оштећења наших чврстих дискова, флеш дискова и разних других средстава за складиштење. На наше уређаје такође утичу различити типови злонамерног софтвера који може обрисати наше сачуване податке.

Ово је место где Софтвер за опоравак података дођите у помоћ и помозите нам да повратимо изгубљене успомене и радне податке ускладиштене на овим дисковима. Данас имамо Чаробњак за опоравак података ЕасеУС ( бесплатни софтвер за опоравак података ) који тврди да лако и брзо опоравља избрисане, форматиране или изгубљене податке са наших рачунара, лаптопова или било ког преносивих уређаја.Карактеристике

  • Подржава опоравак свих типова датотека које укључују компримоване датотеке, слике, видео, документе итд.
  • Опорави форматиране и недоступне податке.
  • Подршка за много уређаја за складиштење који укључују - ССД, ХДД, СД картице, УСБ дискове итд.
  • Опоравак података са изгубљене партиције
  • Технологија скенирања дубоког нивоа
  • Извезите или увезите резултате скенирања.
  • Опоравак изгубљених е-порука на вашем уређају (Оутлоок, итд.).

Кориснички интерфејс

ЕасеУС је учинио прилично добар у дизајнирању корисничког интерфејса и корисничког интерфејса јер софтвер изгледа чисто и ни на који начин се не осећа претрпан. Чаробњак је једноставан за коришћење и не делује збуњујуће, што мислимо да је прилично уредно.

Наше искуство

Чаробњак за опоравак података ЕасеУС је веома једноставан за коришћење и мислимо да би чак и аматер могао да га користи без већих потешкоћа. Скенирање је протекло прилично брзо и одустало је од прегледа датотека које је могло пронаћи, од којих су неке биле старе неколико месеци или скоро годину дана. Бесплатна верзија нам омогућава да повратимо датотеке до 2 ГБ, што уопште није лоше. Опоравак прегледаних датотека био је лак и могли смо да их сачувамо на жељеном одредишту. Све у свему, прилично добро искуство.

ПРЕСУДА: Препоручено

Чаробњак за опоравак података ЕасеУС је добра опција за опоравак изгубљених датотека. Бесплатна верзија ограничава податке који се могу опоравити на 2 ГБ, што би за неке могло бити одложено, али за већину довољно. За ове људе, ЕасеУС нуди Про верзију без ограничења за опоравак, по цени од око 80 УСД у САД (или око 6000 ИНР у Индији) што је прилично приступачно. Увек можете да користите пробну верзију пре куповине да бисте били сигурни да ће софтвер открити ваше изгубљене податке приликом скенирања.

Преузмите чаробњак за опоравак података ЕасеУС са овде .

Популар Постс