Представљен Сурфаце Дуо: склопиви Мицрософт телефон са Андроидом

 Сурфаце Дуо

Поред већ Сурфаце Нео са два екрана са Виндовс 10Кс , Мицрософт је такође представио нови склопиви телефон под називом „Сурфаце Дуо“ и покреће Гоогле-ов Андроид!

Сурфаце Дуо долази са Андроид-ом и има два екрана повезана шарком. Овај иновативни уређај има два екрана од 5,6 инча и може да се ротира за 360 степени, што вам омогућава да га држите у џепу са стаклом окренутим ка унутра.

Такође се склапа на пола и подржава позивање, а уређај је у суштини паметни телефон у овом облику. Када га извадите из џепа, може да се отвори као минијатурни таблет и да се ротира за 360 степени.Дизајн уређаја подсећа на Мицрософтов Сурфаце Нео са два екрана, али изгледа и ради више као џепни уређај (паметни телефон).

 Сурфаце Дуо телефон

Куалцоммов Снапдрагон 855 процесор покреће Сурфаце Дуо и такође може да покреће више апликација истовремено на оба панела. Мицрософт каже да се екрани од два папира од 5,6 инча могу отворити до 8,3 инча и да се могу користити у различитим облицима.

Иако Сурфаце Дуо подржава позивање, он је више од основног паметног телефона и може се користити као мини-лаптоп са тастатуром или као конзола за игре са контролером за игре.

 Сурфаце Дуо почетни екран

Сурфаце Дуо користи верзију Андроид-а са великом кожом и подсећа на осећај Виндовс 10Кс , нови оперативни систем за Сурфаце Нео лаптоп са два екрана. Не знамо да ли ће Сурфаце До имати задњу или предњу камеру, а други елементи дизајна још нису финализовани.

С обзиром на то да многе популарне апликације у Гоогле Плаи продавници креира Мицрософт, укључујући Оффице, Лаунцхер, Мицрософт Едге – склопиви Сурфаце телефон са Андроидом није луда идеја и такође би решио проблеме у вези са недостатком апликација.

Са Сурфаце Нео и Сурфаце Дуо, Мицрософт сада има Сурфаце уређај за сваку прилику за продуктивност, а компанија би коначно могла да премости јаз између телефона и таблета.

Популар Постс